Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kazašský kulturista má vztah s kuřetem a čelí diskriminaci: Kvůli orientaci mu hrozí stopka?!

Autor: rc - 
20. května 2021
10:44

Obrovské diskriminaci prý čelí kazašský kulturista Juri Toločko. Sportovec svět nedávno zaskočil poté, co uspořádal pompézní svatbu, na níž pojal za choť nafukovací pannu. Manželství však dlouho nevydrželo, jelikož Juri svou manželku podváděl, když byla na opravě. Nyní si užívá vztah s jiným podivným předmětem a na sociální síti si postěžoval, že ze strany svých kolegů je diskriminován! Problémy má mít právě kvůli své sexuální orientaci.

Kulturista Juri Toločko patří mezi uznávané atlety v Kazachstánu. V kulturistice získal dva mistrovské tituly a dokonce se zasadil o několik rekordů. V roce 2020 však úspěšný sportovec šokoval nejen své fanoušky. Při honosné veselce si vzal za manželku nafukovací pannu Margo.

Manželství bylo poměrně šťastné do doby, než se Margo rozbila a Juri ji musel dát opravit. Hrozilo však, že Juri bude na vánoční svátky sám, jelikož Margo se měla opravená vrátit domů až po svátcích. Svou manželku proto Juri podvedl s obřím kuřetem. Manželství se nakonec rozpadlo a skočilo rozvodem.

Na sociální síti instagram se nyní sportovec chlubí novým vztahem, který udržuje s pannou jménem Lola, která má hlavu ženy a tělo kuřete. Navíc sociální síť zaplavuje fotografiemi, na nichž je ještě s jinými nafukovacími pannami.

Instagram ovšem kromě odhalování peprných informací ze svého života využívá k boji proti diskriminaci. Fanouškům totiž sdělil, že kvůli své sexuální orientaci jím někteří lidé opovrhují a diskriminují ho. Juri sám sebe identifikuje jako pansexuála.

Obrovskou diskriminaci prý cítí ze strany svých kolegů sportovců. „Nemohu zavřít oči před skutečností, že spolu se slavnými a legendárními kazašskými atlety sena stejně platformě nacházejí lidé, kteří vedou nemorální životní styl, udržují netradiční sexuální orientaci a nosí dámské spodní prádlo a šíří to všechno na sociální síti. Příjetím takových lidí do soutěže odpuzujete důstojné sportovce soutěži v této federaci,“ napsal podle informací britského deníku Daily Star na instagram jeden z kolegů Juriho s tím, že je to zároveň proti náboženství a morálce.

Juri se ale začal bránit a proti předsudkům a diskriminaci začal bojovat. „Jak víte, 10. a 11. dubna jsem se zúčastnil soutěží v silovém sportu. Tam jsem se stal dvojnásobným šampiónem, obhájil rekordy a splnil dva standardy mistra sportu mezinárodní třídy. O dva týdny později začali sportovci z města Karaganda, kde se soutěže konaly, silně tlačit na federaci. Požadovali, aby mě vyloučili z federace a neumožnili soutěžit zástupcům LGBT a těm, kteří lidi LGBT podporují,“ napsal.

Ke sportovci se měli přidat další sportovci z národního týmu onoho města. Federace údajně ještě na požadavky sportovců nereagovala. „Tato výzva k diskriminaci se týká všech LGBT lidí obecně a konkrétně mě. Nezmínil mé jméno, ale popsal mé aktivity velmi přesně a každý pochopil, o kom se mluví,“ dodal s tím, že se staví zároveň za práva žen. Zároveň na instagramu při představování své nové ženy Loly uvedl, že ona ještě není rozhodnutá o svém genderu.  

VIDEO: Kulturista Juri Toločko představuje svojí novou lásku

Video  Kulturista Juri Toločko představuje svojí novou lásku 
Video se připravuje ...

NovyZakon ( 20. května 2021 13:04 )

Výborně Blesk !!

Zobrazit celou diskusi