Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Byl jsem stupidní, přiznal kulturista, který si vpichoval do bicepsů olej. Hrozí mu, že přijde o ruce

Autor: shp - 
6. března 2021
13:27

Nemyslel a tvrdě za to zaplatil. Někdejší ruský voják a amatérský kulturista Kirill Tereshin (24) si vpichoval do bicepsů syntholový olej, aby je měl větší bez jinak potřebného posilování. Jenže ruce mu začaly hnít, dostal do nich infekci a nyní podstupuje náročné operace, aby s nimi mohl vůbec hýbat nebo dokonce nezemřel.

Samozvaný Pepek námořník prozradil, jak vedla jeho stupidita k tomu, že má nyní v rukách odumřelé svalstvo a hrudky ztvrdlého syntholového oleje. I když už několik zákroků podstoupil, stále jich má mnoho před sebou. Operace oddálila pandemie koronaviru, která sužuje i Rusko.

Je mi pouze 24 let a můj imunitní systém do jisté míry zvládá tento zánět, ale opravdu nevím, co se stane příště. Nabouchal jsem si ruce, když mi bylo 20 kvůli své stupiditě. Nemyslel jsem na následky,“ prohlásil Tereshin podle webu Daily Star. Jeho život a zdraví se snaží zachránit prominentní lékařka.

Zachrání ho slavná lékařka?

Jde o Alanu Mamajevu (33), která je veřejně známou ochránkyní obětí zpackaných plastických operací. Jejím manželem je profesionální fotbalista Pavel Mamajev. Tereshinovi se už věnoval chirurg Dmitry Melnikov. Ten odstranil tekutinu podobnou vazelíně ze svalů. Varoval však kulturistu, že i nadále může zemřít.

Mám velké štěstí, že mám doktory, kteří se o mě starají. Nejtěžší operace budou mé bicepsy. Nervy se starají o citlivost. Bože, nedopusť, abych nemohl hýbat rukou. Opravdu se toho bojím. Měl jsem na to myslet dřív, vím to. Viním z toho sebe, je to moje vina,“ řekl Rus.

Tři litry oleje do každého bicepsu

Tereshin si vpíchl do obou bicepsů po třech litrech oleje. To vedlo k tomu, že měl vysoké horečky, skličující bolesti a cítil se slabý. „Je to hrozné, hrozné znetvoření,“ prohlásila doktorka Mamajeva o stavu kulturisty. Tomu snad letos později odstraní další ztvrdlý olej a zachrání mu život.

Video: Jakýpak olej? Pojďte si raději zdravě zacvičit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Uživatel_5511979 ( 10. března 2021 16:19 )

Obvykle to o nás říká někdo jako ty 😉 Většina kulturistů jsou vysokoškolsky vzdělaní lidé s perfektními znalostmi o stravě, anatomii a fyziologii člověka. Tento člověk nemá s kulturistou nic společného 😉 Takto omezený názor může mít jen člověk, co s dobrým kulturistou nikdy nemluvil. Doporučuji například Jaye Cutlera. Jeden z nejlepších kulturistů historie, navíc vlastní doktorát z trestního práva 😉 Dále doporučuji podcasty Fouada Abiada, nebo z Čechů Milana Šádka. To bys ale musel mít zájem rozšířit si svůj omezený rozhled.

frantacizek ( 6. března 2021 16:57 )

Kirill se furt ještě může živit hlavou, kdyby o tu ruce nedejbože přišel...

Zobrazit celou diskusi