Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Anastázie (31) nalila synovi (†8) do krku benzin a zapálila ho: Mstila se za prozrazenou nevěru?

Autor: rc - 
19. března 2021
12:02

Obrovské utrpení zažil osmiletý chlapec Andrej. Jeho matka Anastázie Baulinová (31) mu do krku měla nalít benzin a poté ho zapálit! Chlapec skončil v nemocnici, lékaři mu už však nedokázali pomoci. O dva dny později zemřel.

Otřesný případ vyšetřuje ruská policie. Osmiletý Andrej zemřel v nemocnici ve městě Kursk v Rusku poté, co utrpěl popáleniny na pětačtyřiceti procentech těla! Případ je o to víc šokující, že mu zranění zřejmě úmyslně způsobila jeho vlastní matka, píše britský deník Daily Star.

Jednatřicetiletou Anastázii Baulinovou, která pracovala jako pokladní, údajně rozčílilo, že chlapec řekl svému nevlastnímu otci, že Anastázii navštívil její milenec. 

Na svého syna začala křičet, nařkla ho ze zrady a zuřivě ho odtáhla na dvorek u domu, kde ho polila benzínem a zapálila ho. Benzin chlapci měla nalít i do úst! Strašlivé scéně navíc přihlížela Andrejova dvanáctiletá sestra Nataša. „Benzin tekl do jeho pusy, zatímco brečel,“ vypověděla. Policie ženu již zadržela a v případě odsouzení jí hrozí až dvacet let za mřížemi.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek: Z doznání a výpovědi vraha Krupičky mrazí

oliiiii3 ( 19. března 2021 13:01 )

Tyhle potvory nejsou jen v Rusku, ty už jsou všude, mrchy bych nenazývala matkami, at tam zdechne

Danuše kubáňová ( 19. března 2021 12:25 )

Tohle není matka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání