Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná hvězda reality show prosí: Po zpackané plastice mi hnije nos, pomozte mi!

Autor: shp - 
17. března 2021
18:35

Běloruská hvězdička Anastasia Balinskaya (29) se proslavila v účinkování v ruské reality show House-2. Aby se ještě více líbila a posílila si sebevědomí, podstoupila před lety plastiku nosu. Ta však nedopadla tak, jak si mladá žena představovala, a tak jí nyní doslova hnije nos! Své fanoušky proto prosí o pomoc.

Nasťa své fanoušky o pomoc požádala na svém instagramovém profilu, kde má více než 153 tisíc sledujících lidí. Jak sama řekla, jde jí o čas. „Doktor mi řekl, že mám měsíc, maximálně dva než všechno shnije,“ prohlásila podle Daily Mailu. Její plastický chirurg prý odvedl bídnou práci.

Proklínám den, kdy jsem šla pod skalpel chirurga

Implantát v nose způsobil zánět. Další opravné zákroky pak nebyly úspěšné. Nastěnka dostala podle vlastních slov antibiotika a nosní kapky, které mají se zánětem pomoci. Jenže to k záchraně jejího frňáčku nestačí. Neprodleně potřebuje drahou plastiku, na kterou sama nemá potřebné peníze.

Ve svém rodném Bělorusku, ve kterém stále pokračují protivládní demonstrace, navíc nemůže požádat o půjčku. „Jsem oběť plastické chirurgie? Ano! Proklínám den, kdy jsem poprvé šla pod chirurgův skalpel. Pokud jsi dívka a čteš tenhle post, prosím tě, abys pochopila to, čemu já tehdy nerozuměla,“ napsala.

Nehoním se za krásou, chci jen dýchat

Nemůžeš využít plastické chirurgie, aby sis posílila sebevědomí. Nikdy nedosáhneš požadovaného výsledku. Během posledních pěti let jsem měla tři operace na mém nosu a s každou operací je to horší a horší. Už se nehoním za krásou. Chci jen plochý nos, se kterým budu moci dýchat,“ přiznala Nasťa.

Po mé poslední operaci se mi rozštěpila kost a nosní můstek pak vypadal, jako kdybych byla zbita v ringu. Včera jsem šla k doktorovi a zjistila, že umělý implantát, který byl vpraven do špičky nosu, se neuchytil, moje tělo ho odmítlo, chrupavka mi leze ven z nosní dírky a můj nos hnije,“ pokračovala smutně.

Nemám, na koho bych se obrátila

Potřebuji urgentně operaci. Mám maximálně měsíc nebo dva. Nemohu si ji dovolit. Pokud mi chcete pomoci, zveřejním tu číslo svého bankovního účtu. Kdyby každý poslal pár drobných, může mi to zachránit nos. Nikdy jsem nežádala ani nepřijala od nikoho pomoc. Ale nyní nemám nikoho, na koho bych se obrátila,“ uzavřela Běloruska.

Video  Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace.  - Instagram
Video se připravuje ...

Uživatel_5513662 ( 19. března 2021 02:39 )

No to jsou názory🤬😠 taková pěkná holka no snad ji to vyjde a bude v pořádku platíme nemalé peníze za mnohem horší rozhodnutí některých lidí a ona vás jen prosí a ne nutí ona neudělala žádnou chybu miliony lidí mají plastiky a věřím že mnozí by je chtěli ale nemají na to tak jen kritizují, tady u nás v ČR je vám to směšné ale jako herečka se prosadit není jen tak ty co mají 60let vypadají na 30let. Na ty se tak můžete dívat v teplacich doma z gauče 😏 hodně štěstí 🌷

macikv ( 18. března 2021 04:10 )

Co chtela-to má.Nemá si hrát na něco na co není.Ať tahne makat a neotravuje.Je cela umělá a na to měla.Tak se rozpadej jako Jackson-tvoje volba to byla.Čau

mrkevmrkev ( 17. března 2021 22:22 )

Nějak ji nelituji. Má napíchaný i rty. A prsa jsou taky nějaký divný.

pjotri ( 17. března 2021 21:06 )

A ona se fotí zadara? A reality show byla zadara? Těžce mě vytáčí, když blbka leze zbytečně pod kudlu, aby byla "krásná". A když to nedopadne, škemrá o prachy. Kde asi vzala na ty naducaný pysky? Každej ví, jak na tom byl Jackson s frnákem a kravka se z toho nepoučila A opět typicky bleskácký adjektivum "krásná". Mají redaktoři Blesku patent na udělování titulu "krásná"? Pro ně je krásná každá, která má dvě kozy, jednu frndu a po těle aspon kilo silikonu. Taková je přece nejkrásnější

y1xcvbnm ( 17. března 2021 19:11 )

madam si krásou nevydělala ?? že teď žebrá ??

Zobrazit celou diskusi