Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Marinu (†9) vedl opilý táta přes koleje: Vlak jí usekl hlavu!

Autor: jel - 
6. března 2021
16:05

Hrozná událost, která stála teprve devítiletou Marinu Pridejninovou život, se stala nedaleko ruské železniční stanice Zaozernaja v Krasnojarském kraji. Kvůli nedbalosti jejího opilého otce (32) holčičku zabil vlak.

Otec, jehož jméno vyšetřovatelé nezveřejnili, měl podle Daily Mailu vzít Marinu k jejím devátým narozeninám do cukrárny. Cestu si však zkrátili přes železniční trať a to se oslavenkyni stalo osudným. 

Táta s dcerou na cestě za narozeninovým dárkem prošli místem, kam mají povoleno vcházet pouze zaměstnanci dráhy. Cesta na druhé straně trati byla zablokovaná a tak se vrátili a šli v těsné blízkosti kolejí. Podle vyšetřovatelů vlak srazil otce, který spadl do sněhu a shodil Marinu. Server uvedl, že lokomotiva holčičce usekla hlavu.

„Muž držel za ruku svou dceru a kráčel po železniční trati. Na výstražné signály, které spustila posádka nákladní lokomotivy mířící směrem do stanice Zaozernaja, nereagovali,“ uvedlo Západosibiřské ministerstvo dopravy, které se případem zabývá. To také dodalo, že otec byl pod vlivem alkoholu a zřejmě se domníval, že v místě nehrozí nebezpečí.

Pokud se prokáže vina, mohou nezodpovědnému tátovi za usmrcení z nedbalosti hrozit až 2 roky ve vězení. Maminka dívenky Olesia byla během strašné události doma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání