Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pětičlenná rodina si chtěla zkrátit cestu přes led, který se s nimi propadl: Záchranáři z vody vylovili tři dětská tělíčka!

Autor: rc - 
10. března 2021
16:37

Tragicky skončilo rodinné rybaření v ruském okrese Naděždinskij. Při zpáteční cestě auto, v němž seděli manželé se svými třemi dětmi, vjelo na led, který se s nimi propadl! Nikdo z nich tragédii nepřežil. Záchranáři na zledovatělé řece Razdolnaja našli tělo ženy a posléze ze dna řeky vylovili tři dětská tělíčka!

Pětičlenná rodina si v pondělí vyrazila zarybařit na řeku Razdolnaja u města Ussurijsk. Domů se však už nevrátili. Navíc přestali komunikovat se svými příbuznými, kteří se o ně začali bát. Druhý den proto kontaktovali policii, která okamžitě začala po pětičlenné rodině pátrat.

Strážci zákona zjistili, že rodina, která cestovala v autě Nissan u vesnice Tavričanka, vjela na led, který však nebyl dostatečně silný a s vozidlem se prolomil. „Podle předběžných údajů se řidič rozhodl pro zkratku a vjel na led,“ uvedla pro ruský zpravodajský web Prima Media Aurora Rimskajová z oddělení, které případ vyšetřuje.

Policisté na ledě našli bezvládné tělo ženy, matky tří dětí. Při prohlídce řeky našli těla dětí, kterým bylo podle informací ruské zpravodajské agentury TASS †8, †14 a †15 let. Tělo otce rodiny se doposud nenašlo. Strážci zákona začali případ vyšetřovat jako usmrcení z nedbalosti. „Bylo zahájeno trestní řízení,“ uvedl zástupce vyšetřovacího oddělení.

VIDEO: Cvičení Středočeských hasičů na zamrzlém rybníku. 

Video  Cvičení Středočeských hasičů na zamrzlém rybníku.  - Blesk: David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání