Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Sperminátor má po světě 78 dětí, 13 na cestě: Semeno dává ženám v kalíšku, peníze nebere

Autor: ran - 
6. března 2021
21:15

Ariho Nagela z New Yorku vždycky bavilo dělat ženám miminka. Dříve to prováděl přirozenou cestou, v poslední době přešel na „efektivnější“ rozsévání svých genů. Která s ním chce otěhotnět, té předá kalíšek a budoucí maminka už si poradí. Zplodil dodnes 78 dětí a 13 dalších je právě na cestě. 

Američan s přezdívkou Sperminátor, plodil děti dříve i „po staru“. Tak, přirozenou cestou, se mu narodil tucet potomků, dalších víc než pět desítek dětí ale už „vyráběl“ jakožto dárce spermií. Jak nedávno řekl v jednom pořadu americké televize, jde mu hlavně o to, aby pomohl ženám, kterým se nedaří mít děti, otěhotnět.

Jako zdroj příjmů svoji činnost prý rozhodně neprovozuje. „Nikdy jsem si od žádné ženy za to, že jsem jí pomohl založit rodinu, nevzal ani halíř,“ říká Ari. Zaplaceno ale přece jen dostává - a to projevy lásky a ocenění. „Samozřejmě, dostávám spoustu objetí a pusinek,“ vykládá pohledný muž ve středních letech. Maminky i jejich děti mu tak vyjadřují svoji vděčnost za nový život.

Jestli se ale otec s dětmi a ženami bude stýkat, je plně v moci maminky a její rodiny. „Mám z toho velkou radost, že jsem otcem tolika dětí. Některé z nich vídám doslova každý den, s některými jsem se ale nikdy ani neviděl. Nechávám to zcela na jejich rodině,“ dodává plodný muž.

I tak mu ale dost času zabere navštěvovat už jen ty, které může. Každou chvíli totiž některý z jeho synů nebo některá z jeho dcer slaví narozeniny a on je rád u toho. Většina dětí je na území Spojených států, tak to prý zvládá objezdit. Zajel si ale se svými pohlavními buňkami už i na Barbados, do Afriky nebo Ruska. 

baronessa ( 7. března 2021 09:03 )

Tak už zbývá jen doufat, že se jeho děti ve světě do sebe nezamilují a nedopustí se nevědomky incestu.

frantacizek ( 7. března 2021 00:27 )

navíc on to tady dělá poctivě, postaru, každé partnerce se věnuje zodpovědně, zvlášť a tady ten...to by jednoho yeblo

frantacizek ( 6. března 2021 23:57 )

tohle v žádném případě neukazovat Josefu Koktovi, aby ho ještě něco nenapadlo..

Zobrazit celou diskusi