Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Anastázie šokuje sociální sítě nahotou: Sexy zadeček odhaluje na veřejných místech!

Autor: rc - 
15. února 2021
06:05

Hvězdou sociální sítě instagram se stala Anastasia Fieldsová. Dvaatřicetiletá kráska, která pochází ze Sibiře, ví, jak zaujmout pozornost a to zejména muže! Pohledná blondýnka pózuje před fotoaparátem na nejslavnějších místech New Yorku, jako je Times Square, Brooklynský most nebo Central Park. Ovšem místo toho, aby na fotkách ukazovala svou pohlednou tvář, vystavuje na nich opačnou část těla. Na smyslných snímcích vystavuje svůj zadeček!

Neuvěřitelnou základnu fanoušků má na sociální síti Anastasie Fieldsová. Na instagramu ji sleduje 1,4 milionů lidí, kteří se nemohou dočkat, jakou pak další provokativní fotku dvaatřicetiletá kráska publikuje. Zaujmout na sociálních sítích není nic lehkého, ovšem Anastasie, která studovala marketing ve svém rodném Rusku, dokázala najít díru na trhu!

„Vím přesně, jak prodávat věci. Co mohu prodat, jaká je moje specializace? Rozhodla jsem se proslavit můj zadeček,“ řekla pro deník New York Post. „Musím udělat něco, co lidi nadchne, přesto tak, aby to nikomu nebylo nepřijemné,“ dodala s tím, že se rozhodla odhalovat na slavných místech New Yorku a to před nic nečekajícími lidmi! Nikdy se však neodhaluje před dětmi a vše probíhá v řádu sekund.

Její profil je tak plný fotek, na kterých ukazuje svůj zadeček na Times Square, u Brooklynského mostu či v Central Parku. Anastasie však nezůstala pouze u fotek, ale natáčí také videa, po kterých lidi šílí! V New Yorku jde například po přechodu a náhle se zatočí a nadzvedne svou sukni. Dokáže také pobavit dělníky při práci. Na jednom z videí jde k mužům, kteří provádí práce na silnici, a náhle nadzvedne sukni a ukáže jim svůj zadeček.

„Je to New York. Lidé zde vidí tolik bláznivých věcí,“ směje se Anastasie, která se nezalekla ani udělat fotografii s policisty. „Dodržuji pravidla. Nemám ani jednu pokutu,“ řekla Anastasie. Její fotky a videa ji proslavila tak, že za pouhý rok získala milion sledujících! Kromě instagramu má Anastasie účet na webu pro dospělé OnlyFans, který jí vydělává neuvěřitelné peníze. 

Anastasie původně pochází z malého důlního městečka na Sibiři, které popisuje jako temné depresivní místo. „Je to drsné a brutální. Hodně lidí tam pije,“ uvedla Anastasie o svém rodném městu s tím, že její rodiče byli velice chudí a jelikož ve městě nebylo co dělat, hodně se učila. Díky svému úsilí se v sedmnácti dostala na kurzy angličtiny do Londýna, kde zjistila, že se dá žít i jinak.

Po studiích na univerzitě pracovala v bance, kde jí její kolegyně poradila, aby si zažádala o víza do Spojených států. V roce 2013 tedy přistála v Miami a následně se přestěhovala do New Yorku, kde potkala svého manžela, který pracoval v pojišťovnictví. Anastasie mu pomáhala, ovšem v roce 2018 přišli o největšího klienta, což je dostalo do finančních problémů. Právě tehdy se rozhodla, že uplatní své zkušenosti z marketingu a zkusí štěstí na sociálních sítích! Po skončení pandemie se plánuje přihlásit do školy a stát se osobní trenérkou a hodlá začít psát o své největší vášni, kterou je fitness.

VIDEO: Blogerka navštívila světovou nejosamělejší poustevnici (76): Úřady se bojí, že ji nakazila koronavirem!

Video  Blogerka navštívila světovou nejosamělejší poustevnici (76): Úřady se bojí, že ji nakazila koronavirem!  - Instagram
Video se připravuje ...

fotrpjotr ( 15. února 2021 07:09 )

Vyholí si rozkrok,vystrčí zadek a hned dostane titul,že je sexy a krásná.

Zobrazit celou diskusi