Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Influencerka a dcera známého herce šokuje: Z placenty si udělala pilulky a krém na obličej

Autor: jžk - 
28. ledna 2021
15:54

Prvorodičce Dani Dyerové (24), kterou sleduje na instagramu přes 3,4 milionu fanoušků, se narodil 23. ledna syn. Mladá influencerka se rozhodla svou placentu zpracovat a vyrobit si z ní doplňky stravy a krém na obličej!

Nepřijde vniveč. Dani Dyerová (24) bude placentu využívat k regeneraci svého těla, které bylo zmáháno těhotenstvím. Dcera herce z britské telenovely EastEnders, Dannyho Dyera, přivedla na svět 23. ledna 2021 zdravého chlapečka, který dostal jméno Santiago.

Hvězda seznamovací reality show Love Island si nechala od specializované společnosti vyrobit poporodní balíček, který obsahoval kapsle, krém na obličej a vyživující olejíček, vše vyrobené z její placenty. Jedná se o obdobu pojídání placenty, které je v západním světě čím dál tím víc oblíbené kvůli přesvědčení, že doplní tělu spoustu látek, které rodička při porodu ztratila, nebo že zpříjemňuje šestinedělí.

Zatímco si jiné ženy z placenty připravují smoothie, Dani dala přednost specialistům, kteří orgán napařili, usušili a rozemleli na jemný prášek. Svou radost z balíčku samozřejmě nezapomněla sdílet svým sledujícím. „Vždycky jsem chtěla, aby se z mé placenty vyrobily tobolky, ale vlastně jsem nevěděla, jestli je to tak běžné. Naštěstí je!“ radovala se influencerka.

Mimo jiné vyšlo najevo, že britská hvězdička porodila v Portlandské nemocnici v Londýně, kde nastávající matky platí klidně přes půl milionu korun! Rodily zde například i známé maminky, jako je Victoria Beckhamová, Liz Hurleyová a Sarah Fergusonová. Šeptá se, že tato porodnice je místem, kde přišel na svět i Archie - syn prince Harryho a Meghan Markle!

Domácí porod může být krásný a intenzivní zážitek, který vytvoří silný vztah s vaším dítětem. Někdy to ale může být velké riziko. Jak je to v Česku z hlediska práva, jaké máme možnosti a jaké jsou možné zdravotní komplikace?

Zobrazit celou diskusi