Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Transgender muž (36) čeká své první dítě: Kvůli těhotenství přerušil hormonální terapii

Autor: rc - 
27. září 2020
20:12

Dítě zanedlouho přivede na svět právník Bennett Kaspar-Williams. Šestatřicetiletý transgender muž se přirovnává k mořskému koníkovi, jelikož právě u mořských koníků jsou to samečci, kteří nosí potomky. Bennett, který se narodil jako žena, se rozhodl přerušit hormonální terapii, aby mohli mít s manželem Malikem Kasparem-Williamsem dítě.

Téměř osm tisíc lidí sleduje na sociální síti Instagram Bennetta Kaspara-Williamse. Šestatřicetiletý muž, který se narodil jako žena, na sociální síti uvádí své milníky v těhotenství. Právník z amerického státu Kalifornie totiž co nevidět přivede na svět potomka, kterého čeká se svým manželem Malikem Kasparem-Williamsem.

Bennett byl v pubertě, když si uvědomil, že se cítí být více mužem než ženou. „Mnoho dívek se těšilo na to, až se stanou ženami, ale já si jen uvědomil, že jsem jiný. Byl jsem naštvaný,“ uvedl Bennett pro britský deník Daily Mail s tím, že odmítal nosit šaty jako ostatní dívky a raději se oblékal do triček a širokých džínů. Na střední škole randil jak s děvčaty, tak chlapci, ovšem když dosáhl osmnácti let, začal randit výhradně s dívkami. „Byl jsem lesba, která přitahovala jiné lesby,“ uvedl.

Nicméně v roce 2013, kdy mu bylo třicet let, začal přemýšlet o přeměně v muže. „Nemohu popsat, jak jsem se skutečně cítil tu dobu. Nebyl jsem nešťastný, ale chtěl jsem zjistit jiné možnosti. Měl jsem zkoušky v červnu a nechtěl jsem začít přeměnu, když jsem na ně studoval, ale v srpnu toho roku jsem začal testosteronovou terapii,“ uvedl Bennett s tím, že bral hormony každý den a již během několika týdnů začal pozorovat změny.

Ovšem terapii musel pozastavit kvůli rozhodnutí, k němuž došel se svým manželem Malikem, jehož si vzal v roce 2017. Jelikož Bennett podstoupil operace pouze v horní části těla, nikoliv operaci genitálií, rozhodli se, že spolu založí rodinu. „Nebyli jsme si však jistí, zdali budu schopný otěhotnět kvůli přeměně. Nebyl jsem si jistý, jak bude moje tělo reagovat, když vysadím testosteron, takže jsem čekal několik týdnů, než jsem to řekl Malikovi,“ uvedl Bennett s tím, že se nakonec zadařilo.

Bennett sám sebe přirovnává k mořskému koníkovi, jelikož právě u mořských koníků samečci nosí dítě. „Dokumentuji všechny milníky na instagramu. Odezva je velmi pozitivní. Používám výraz „táta mořský koník“ jako způsob, jak mě mohou ostatní trans lidé najít a zjistit, že mohou mít také vlastní rodinu,“ dodal Bennett.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

JanJanJan ( 28. září 2020 09:18 )

Primitiv jako ty je na 🤮🤮🤮 mnohem víc
Ukáže foto, možná získáme nový význam slova zrůda 👊

JanJanJan ( 28. září 2020 09:16 )

Nechutna jsi ty se svým slovníkem, buranko..

alzbeta59 ( 28. září 2020 06:03 )

tot by se melo zakazat .... to neni chlap, ale zena, at si mysli ze je co chce - jednou je naprcana, tak je to baba.

Nechutne, chudak dite ....

JanJanJan ( 27. září 2020 23:56 )

Mám sousedku, která také vypadá jako každý druhy chlap po padesátce.

JanJanJan ( 27. září 2020 23:53 )

Normální je vše co na této planetě je, ano dokonce bohužel i Ty a Tvé názory

Zobrazit celou diskusi