Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy trans modelka, co byla mužem, čeká dítě: Těhotný je její manžel!

Autor: shp - 
7. června 2020
06:30

Kolumbijská transgender modelka Danna Sultana je v očekávání. Tak nějak. Těší se na narození svého prvního potomka, který bude chlapeček. Maminkou však není Danna, která se narodila jako muž a nyní se identifikuje jako žena, ale její manžel Esteban Landrau. Jak je to možné?

Jak Danna, tak Esteban se narodili v nesprávných tělech. Ona jako muž, on jako žena. Podstoupili částečnou změnu pohlaví, což znamená, že sice naoko vypadají jako žena a muž, ale své pohlavní orgány mají stejné od přírody. Tudíž pro ně nebylo problémem potomka počít.

Těhotný vousatý muž

Všechny fanoušky netradiční dvojice zaskočila fotografie na sociální síti, na které Danna líbá těhotenské bříško Estebana. Popisek o snímku je všeříkající: „Láska je láska.“ Vousatý muž je v 8. měsíci těhotenství a už si podle Daily Mailu jednou myslel, že na něj jdou kontrakce a bude rodit.

Nervózní pár nechtěl nic riskovat, a tak pospíchal do nemocnice. Dokonce zavolal svým příbuzným. Jenže nakonec se ukázalo, že jde o planý poplach. Lékaři Estebana a Dannu ujistili, že jde o přirozený průběh těhotenství v osmém měsíci očekávání. Pár si oddechl. Syna chtějí pojmenovat Ariel.

Pár jen září štěstím

„Už jsme si mysleli, že budeme mít svého milovaného,“ uvedla Danna na instagramu. Od doby, co její manžel otěhotněl, jen září štěstí. „Sny se skutečně stávají skutečností,“ uvedla už dříve.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině