Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Transgender žena se touží stát drakem. Za modifikace utratila přes milion

Autor: ana - 
1. března 2018
06:00

Eva Tiamat (57) se narodila v Arizoně jako Richard Hernandez. Jako Richard vystudoval místní střední školu a univerzitu. Několik let pracoval jako bankéř. Něco mu však nehrálo. Necítil se ve své kůži. Od mala totiž chtěl být ženou a plazem.

Po mnoha letech v kůži muže, se rozhodl v pětatřiceti letech změnit vše, co do té doby vybudoval. Opustil práci, změnil pohlaví a začal s transformací na draka. „Pro mě to byla ta nejdůležitější cesta v mém životě,“ řekla dnes již Eva Tiamat Bafomet Medusa pro televizi řekla The Wizard of Odd TV.

Změna pohlaví nestačila

Evě rozhodně změna pohlaví nestačila. Šla ještě dále. Svůj vzhled si toužila upravit do podoby mystického draka. Během změny podstoupila rozsáhlá tetování a piercingů. Nechyběly ani podkožní implantáty, odstranění zubů či vybarvení očního bělma. Jako třešničku na dortu považuje zvláště obtížnou modifikaci nosu. Rovněž si nechala odstranit uši.

„Chci se podobat drakovi, pokud možno, co nejvíce. Nechala jsem si rozpůlit i jazyk. Ještě mě čeká opravdu dlouhá cesta,“ svěřila se pro deník Daily Mirror. Ta své opera přitom k dnešnímu dni stihla utratit téměř milion a půl korun. „Před mou transformací jsem byl viceprezidentem jedné z největších bank v USA. Musel jsem na svém postu skončit, protože jsem se nakazil HIV a bál jsem se, že zemřu. Chtěl jsem si splnit sny.“

Nejsem člověk, jsem plaz

Mnoho lidí se ptá, proč ze sebe Eva udělala kreaturu. „Měla jsem dvě matky. Jednu biologickou a druhou v podobě plaza, chřestýše. Doufám, že můj příběh pomůže dalším lidem, kteří touží být čímkoliv jiným,“ vysvětlila Eva.

Eva se rozhodně nechystá s transformací přestat. Plánuje další rohy a doplnění své plazí kůže. Plánuje dokázat, že vše jde, když se chce.

gabreta ( 1. března 2018 18:10 )

Hlavně aby nezačal tenhle Babochlap bojovat za práva Draků

pajato73 ( 1. března 2018 14:04 )

jeho prijmeni mluvi samo za sebe.... Meduza... Slizkost, odpornost, bez mozku...

naidka ( 1. března 2018 09:52 )

Není to nějaká aktivistka, co bojuje za svobodu?

andorea ( 1. března 2018 07:42 )

Tak hurá. Lidskoprávněgenderová pakáž má možnost se zase realizovat o krůček dál. K třem pohlavím jim přibude další - varianta plaz...Jinak tohle je opravdu na psychiatra.

Zobrazit celou diskusi