Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotný muž šokuje: Moje děti chtějí také změnu pohlaví!

Autor: shp - 
2. prosince 2015
12:35

Celý svět šokoval fotografií, na níž si s vousy hladil těhotenské břicho. Od té doby znají všichni transsexuála Thomase Beatieho (41) jako těhotného muže, který přivedl na svět tři děti. S manželkou se sice už rozvedl, ale našel si novou lásku Amber Nicholas a nyní prožívá strasti a slasti výchovy ratolestí. Jejich životy však nejsou normální a dvě z dětí již pomýšlejí na změnu pohlaví, kterou prodělal jejich tatínek s vaginou.

Thomas se narodil jako žena, ale ve 24 letech začal prodělávat hormonální léčbu a později si nechal odstranit ňadra. Reprodukční orgány si však ponechal. Na svět přivedl postupně tři krásné děti, Susan (7), Austina (6) a Jensen (5).

A jak je vidět, vyrůstání s netradičním tatínkem se na nich podepsalo. Susan a Austina už teď zajímá změna pohlaví. „Austin měl dlouhé vlasy a říkal už od tří let, že chce být holka. Teďka ho stříháme a hodně ho baví Lego, komiksy od Marvelu a superhrdinové,“ řekl Thomas pro The Sun.

Susan je hotová z módy. Miluje cokoliv, co se třpytí a blýská. Ukázal jsem jí fotky, jak jsem vypadal, když jsem byl v jejím věku. Neustále mi pokládala otázky, proč jsem se chtěl stát mužem. Jednou dokonce chtěla vědět, jestli se stane mužem, až vyroste. Řekl jsem jí, že je to v pořádku, jestli bude chtít, a ona se smála a řekla, že ne,“ popsal Thomas, co se honilo jeho dcerce v hlavě.

Netradiční tatínek jim ale nepřináší jenom radost, kvůli němu měly problémy ve škole. „Malá holčička řekla Austinovi, že nemá tatínka. Řekl jsem mu, že nechtěla být zlá, že jenom říká, co slyší u rodičů. Další dívka řekla Susan, že její táta je ve skutečnosti holka,“ popsal školní strasti svých dětí. „Nikdy jsem svým dětem nelhal, řekl jsem jim, že jsme se dali dohromady jako rodina jinak než ostatní rodiny,“ uzavřel.

mopr6 ( 2. prosince 2015 14:54 )

Co je to za nesmyslný článek - první těhotný muž ??? Bulváre, bulváre. Předělaná ženská na chlapa, která je zjevně duševně chorá prostě otěhotněla, protože jí zůstaly všechny ženský rozmnožovací orgány, tak se není čemu divit, že v tomhle duchu vychovává svoje děti. Ubohý dětičky.

jarypadlo ( 2. prosince 2015 14:27 )

Degenerace na pochodu...s přemontováním jí měly povinně sebrat spodek a byl by klid.

dajan ( 2. prosince 2015 13:44 )

Je to tak. Není se čemu divit, že když tyhle zrůdy vychovávají děti, stane se z nich to samé. Hnus!!!

lepo ( 2. prosince 2015 13:38 )

Už je toho "hrabání" a tuposti ale nějak moc

donaf ( 2. prosince 2015 13:36 )

Kriste pane, jak si může *** splést díru.

Zobrazit celou diskusi