Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Rodící muž je hodně plodný: Už třetí dítě!

Autor: mivr - 
4. srpna 2010
12:59

Thomas Beatie je americký transsexuál známý po celém světě. Narodil se jako žena, ale objevil v sobě muže. Po hormonální léčbě a operaci prsou začal vypadat jako muž. Ženské pohlavní orgány mu ale zůstaly.Nyní porodil již třetí zdravé dítě. Pouhý rok a měsíc po narození syna Thomas přivedl na svět dalšího chlapce.

Pár nyní tedy vychovává celkem pět dětí. Thomas a jeho partnerka Nancy se totiž kromě svých třech dětí starají ještě o dva adoptované chlapce, Gregga (12) a Pohana (10), kterého porodila Thomasova bývalá přítelkyně.

Proč nerodí Nancy?

Ačkoli chce být Thomas muž se vším všudy, ženské orgány si ještě chvíli ponechá. Jeho žena Nancy je totiž neplodná a oni chtějí mít velkou rodinu. Už teď má pár tři své děti. Kolik členů rodiny ještě chtějí zplodit, neprozradili.

Šikana ze strany lékařů

V roce 2008 se nezvyklému páru narodila první holčička. Dostala jméno Susan. V médiích se kvůli tomu samozřejmě rozpoutala obrovská senzace. Beatie tehdy přiznal, že byl od lékařů šikanován a diskriminován kvůli faktu, že jako úředně uznaný muž otěhotněl. Možná, že se tehdy doktoři zastyděli, protože když loni rodil syna Austina, vše bylo v pořádku.

"Má světle hnědé vlasy a modré oči. Je velmi pohledný a rozkošný, je velký a zdravý," prozradil médiím ohledně nového přírůstku rodiny Beatieových blízký přítel páru. Jméno Thomasova nejmladšího syna, který se narodil 25. července,  ale veřejnost zatím nezná.

Není v tom sám

Američan Scott Moore, který se stejně jako Thomas narodil v těle ženy, ale cítil se být spíše mužem, letos v únoru porodil chlapce. Sperma potřebné k oplodnění mu dokonce poskytl jeden z jeho přátel.

dobrotka ( 5. srpna 2010 04:04 )

e.44 ( 5. srpna 2010 00:32 )

Zavírat lidi za to že mají v hlavě zmatek? To snad nemyslíš vážně? To by musela být zavřená minimálně polovina lidstva, včetně tebe.

fiore ( 5. srpna 2010 00:05 )

ja jsem videla dokument . narodila se jako holcicka ale citila se jako kluk ,pak v dospivani se rozhodla zmenit pohlavi . zacala s hormony a odtranila si prsa .ponechala si vajecniky a delohu na poceti deti ,takze teoreticky je to porad zena !

dobrotka ( 4. srpna 2010 21:59 )

eurodavid ( 4. srpna 2010 16:42 )

On je babo-chlap, ma zenske pohlavni organy a zije se zenou ktera je neplodna. To je jasny, ale.... Kdo je teda tatka? Nekdo s nim/ni/tim musel prese opcovat. Nebo to bylo pipetou to p*cky?

Zobrazit celou diskusi