Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotný muž Thomas Beatie čeká 3. dítě!

Autor: INT, shp - 
10. února 2010
19:00

Američan Thomas Beatie (36) se před dvěma lety postaral o pořádný poprask. Celý svět obletěl jeho snímek, jak si láskyplně hladí své těhotné bříško. Od té doby mu neřekl nikdo jinak než těhotný muž.

První na světě. Thomas, který se narodil jako žena a podstoupil částečnou změnu pohlaví, porodil již dvě děti, které počal umělým oplodněním.

Ratolestí se ale evidentně nemůže nabažit, protože už je opět v tom. Zprávu přinesl německý Bild.Thomas se narodil na Havaji jako Tracy. I když byl opravdu překrásnou mladou ženou, tak se nikdy ve svém těle necítil šťastný.

Proto se rozhodl pro změnu pohlaví. Nechal si odstranit prsa a začal brát mužské hormony, takže mu začaly růst i vousy. Ponechal si ale ženské reprodukční orgány.

Když se totiž rozhodl mít se svou ženou Nancy dítě, mohl se nechat uměle oplodnit dárcovským spermatem. Nancy totiž miminko počít nemohla. V červnu 2008 se Thomasovi narodila dcerka Susan (1).

Pár se nemohl rodičovství nabažit. „Být otcem je to nejlepší, co mě v životě potkalo,“ prohlásil Thomas po narození dcerky. Proto se rozhodl pro početí druhého potomka. Loni se tak netradiční rodina těšila z narození chlapečka Austina (8 měsíců). Děti se nyní mohou těšit na třetího sourozence. Thomas je totiž v 15. týdnu těhotenství…

delavar ( 11. února 2010 20:23 )

Tento ,,labužnik konečnikówy,, kdy bienže mač sčenčie,splodi ,,pankharty duplowane,,.No sodoma gomora!

i626 ( 11. února 2010 16:59 )

..ale dost ohavná ženská. Navíc to snad není ani žádnej transsexuál, tohle je prostě totální magor. A pro rejpaly, vyjadřovat se samozřejmě můžu. Jako chlapa mě uráží, když o tomhle někdo píše jako o muži, blueh.

zirafa ( 11. února 2010 14:09 )

no ta alespoň byla dotažená do konce... a co na to kámoš, dal si repete?

zirafa ( 11. února 2010 14:08 )

to víš, prachy nesmrdí ani v případě takový nechutnosti....

zirafa ( 11. února 2010 14:06 )

tak přemýšlím nad tou jeho manželkou...dobrovolně si vzala "chlapa" bez péra, zato měl(a) buchtu... představuju si je v posteli, na jedné straně normální ženská, vedle ní cosi s vousama a dole s dírou, místo pořádnýho klacka.... no fuj, až se mi chce zvracet...!! a ještě si pořídí dětičky, no chudáci, víš synáčku, on tě porodil tatínek, protože nemá mezi nožičkama bimbáska jako ty, ale buchtičku jako tvoje sestřička.....

Zobrazit celou diskusi