Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První muž, který porodil dítě, opustil manželku

Autor: INT, ljš - 
20. dubna 2012
10:01

Americký transsexuál Thomas Beatie (38), kterého svět zná jako "těhotného muže", přiznal, že se po devítiletém vztahu rozešel s manželkou Nancy. Stalo se tak krátce před tím, než dokončil poslední fázi své přeměny v muže.

"Jako všechna manželství i my máme dobrá a špatná období. V současné době žijeme odděleně. Nancy mou novou podobu ještě neviděla," přiznal Thomas, který porodil už tři děti.

Beatie se narodil v roce 1974 na Hawai jako žena. Brzy ale zjistil, že se cítí být mužem, a rozhodl se proto projít sérií operací. Ponechal si však ženské pohlavní orgány, protože jeho manželka Nancy musela v minulosti podstoupit odstranění dělohy a pár by jinak nemohl mít děti. Od neznámého dárce pak odkoupili sperma a Thomas podstoupil umělé oplodnění.

Manželství Thomase a Nancy údajně nepřestálo tlak způsobený obrovským mediálním zájmem o jeho osobu. "Na veřejnost se dostaly opravdu ošklivé věci. Lidé se za mě, tedy za "těhotného muže", třeba převlékali na Halloween. Jeden muž pak natočil videa předstírající únos mojí dcery Susan. Měl i panenku, která vypadala jako ona, a pořád dokola ji mlátil," svěřil se Thomas a přiznal, že museli požádat o ochranu FBI.

zelena.karkulka ( 20. dubna 2012 18:32 )

idiot

honza51 ( 20. dubna 2012 12:08 )

Svých pár okamžiků "slávy" má už za sebou a tak to dopadá, když někdo neví kdy přestat. A neví co vlastně je a čím by chtěl být. Celá jeho "aktivita" je od začátku UHOZENÁ . Já se divím, že s takovým "ani ryba-ani rak" vydržela tak dlouho. A kdo vlastně od dětí odešel - TÁTA, anebo MÁMA . Z mého pohledu je to pito.mec

rezacek ( 20. dubna 2012 11:11 )

Zřejmě dostal menstruaci a ruplo mu v bedně.

Zobrazit celou diskusi