Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž je těhotný, „otcem“ je jeho přítelkyně! Transsexuální pár se těší na rodičovství

Autor: lm - 
22. prosince 2015
20:37

Ona byla on, on byl ona a teď spolu čekají dítě! Fernando Machado (22) je těhotný, "otcem" dítěte je jeho přítelkyně Diane Rodriguez (33). Ekvádorský transsexuální pár čeká syna a na rodičovství se nesmírně těší.

Fernando a Diane se poprvé potkali před dvěma lety a hned mezi nimi přeskočila jiskra. Fernando se dokonce odstěhoval z Venezuely za svou milou do Ekvádoru. Zamilovaný pár vypadá na první pohled jako každý jiný. Jenže ve skutečnosti se Fernando narodil jako žena a Diane jako muž.

Po dvou letech vztahu přišla šťastná novina. Fernando totiž otěhotněl! "Otcem" děťátka je jeho přítelkyně Diane. Pár prý počal přirozeně, protože ani jeden ještě neprošel operací pohlaví. "Bylo to naše společné přání a neexistovala žádná legální ani biologická překážka, která nám v tom mohla zabránit," uvedla Diane pro mexická média.

Fernando a Diane se šťastnou zprávou pochlubili na Facebooku. Fernando je momentálně ve čtvrtém měsíci těhotenství a čeká syna.

turan ( 23. prosince 2015 05:48 )

"Muž je tehotný"!môže napísať len m.a.g.o.r.!Hádam "Hermafrodit,zmetok" a nie Muž!Novinári už by to chcelo od vás trošku rozmýšľať!

monec ( 23. prosince 2015 00:10 )

To bude krásny Qasimódo !

edifanbasten ( 22. prosince 2015 23:51 )

Prasata. Jak můžou normálně to dítě vychovat?

cicihala ( 22. prosince 2015 23:03 )

Já už jen čekám, kdy se sem přiřítí nějaký asteroid nebo bouchne některý ze supervulkánů .... když se podívám, co se děje ve světě, nic jiného si nezasloužíme

Zobrazit celou diskusi