Kim Kardashianová je profesionální celebritou a díky svému účinkování v reality show Keeping Up with the Kardashians (česky občas překládáno jako Držte krok s Kardashians) také televizní osobností. Na svém zjevu si dost zakládá a je pravdou, že tu a tam si k dokonalosti vypomůže nejrůznějšími grafickými programy. Její příznivci jsou tak dost překvapeni, když pak v reálu vidí, že jí tolik propagovaná kosmetika ve skutečnosti nedělá tak hladkou a bezchybnou pleť, jak se zdá na instagramu, anebo že spodní prádlo, které navrhuje, nevytváří tak dokonalé křivky, jakými se Kim prezentuje v reklamě.

To jde ale jenom o drobnosti. Občas ale i tato hvězda sociálních sítí šlápne trochu vedle. Na svém oficiálním profilu se totiž pochlubila fotografií, na níž pózuje na pláži, oděná v dvoudílné černé bikiny zajímavého střihu. Na samotném záběru není nic neobvyklého, Kim je na něm jaksepatří vyprsená a všem dává na odiv útlý pas, jenže při bližším zkoumání snímek odhaluje malý, ale celkem trapný detail. Kim má totiž na fotografii pouze čtyři prsty na nohou. Během všech úprav asi jaksi… zmizel. „Kim, kde máš pátý prst? Podívejme na ni, je to královna Photoshopu,“ bavil se na její konto nejeden fanoušek.

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Není to přitom poprvé, co se na sociálních sítích rozproudily debaty o prstech Kim, která prý aktuálně po sedmi letech manželství řeší rozvod se samozvaným géniem Kanyem Westem (43). 

V roce 2019 totiž internetem kolovala fotografie, na níž to vypadalo, že má slavná Kardashianka o jeden prstík více, takže jich má celkem šest. Půvabná tmavovláska s postavou přesýpacích hodin pak na instagram musela nahrát video, na němž všem názorně a v přímém přenosu ukazovala, že má počet prstů zcela správný a že žádnou anomálií, jíž by šestý prstík bezesporu byl, netrpí...
Fotogalerie
62 fotografií