Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Oslavenec (6) se těšil na 22 hostů, nepřišel ani jeden: Smutný chlapec dojal internet

Autor: ran - 
10. července 2021
05:09

Těšili se na velkou party se spoustou dětí, z pozvaných se ale nedostavilo ani jedno – ačkoliv koronavirová opatření už setkávání dávno povolila. Šokovaná maminka narychlo sehnala aspoň šest svých známých a kamarádů, aby na hřišti se synem nebyla sama.

Chlapec slavil 6. narozeniny, z pozvaných kamarádů mu na ně nepřišel vůbec nikdo. Maminka proto pověsila na sociální síť TikTok video, které následně shlédlo přes 2 miliony lidí, dostalo víc než 300 tisíc lajků a přes 15 tisíc lidí ho komentovalo.

Žena se jmenuje Dawn, je z blíže neurčeného amerického města a na sociální síti vystupuje pod přezdívkou @dawners86. K tématu smolných narozenin na internet pověsila kromě původního videa i druhé, v němž děkuje lidem za podporu na dálku.

Někteří se po shlédnutí videa totiž hned nabídli poslat dárek nebo jinak hošíkovi oslavu nahradit, napsal Sun.

Když ale byla prve na hřišti natěšená na party a viděla jen prázdné hřiště, byly v ní jiné emoce. Ruka se jí třásla a stačilo málo, aby se rozplakala. „Tak tady na hřišti čekáme, oslava začala před půl hodinou... Máme všechno nachystané,“ říkala a natáčela dortíky, svíčky a další propriety.

„Ale přišlo přesně nula lidí. Chudinka můj, je tady úplně sám,“ litovala syna, kterého ukázala, jak si opodál hraje o samotě na písku.

Čekala, že někdo přijde, protože v jejich oblasti už pandemická opatření zapovídající hromadná setkávání před časem polevila. „Ale z 22 lidí nepřišel nikdo. Chápu, pandemie... Ale proto to děláme na vzduchu na hřišti,“ diví se maminka.

„Pardon, video bude roztřesené, jsem kvůli synovi naštvaná. Býval by si pořádnou party zasloužil, je úžasnej,“ chválí malého oslavence.

Odpovědi na video na sebe nenechaly dlouho čekat. „Moje maminkovské srdíčko usedá, když tě slyším. Jak to s ním teď vypadá? Kam mu můžu poslat dárečky? A myslím to vážně,“ napsala jedna z těch komentujících, které Dawnina „stížnost“ oslovila.

„Právě z tohoto důvodu vždycky, ale vždycky na oslavu dorazím, ať se děje, co se děje! Moje holčička přichází s dárečkem a širokým úsměvem,“ napsala další.

Nakonec ale Dawn oslavu alespoň trochu zachránila. Narychlo sehnala šest lidí z řad svých známých a kamarádů, a tak se oslava přece jen – i když v trochu skromnějších kulisách – mohla uskutečnit.

Uživatel_5535023 ( 11. července 2021 20:51 )

Je mi toho chlapce moc lito a to co se mu stalo ze nikdo neprisel na jeho oslavu narozenin je moc smutne a uvidel i to ze kdo byl pozvany ze nikdo neprisel ze si s nim jem hrali a hrali a takovy to podraz a falasne kamaradstvi nestoji o to aby s nimi udrzoval kamaradstvi....

bracha dan ( 11. července 2021 12:47 )

Cywe, kdyz mi bylo 6, stravil jsem den doma normalne s rodici, kdyz prisli z prace a s babickou a dedou, kteri me hlidali. Babicka udelala pohary se slehackou, deda me vzal dopoledne do muzea.Rozbalil jsem darky od rodicu, knizku od prarodicu, krabici, co prisla od tety z Australie. Jaka party? Nekdy prisla na navstevu teta s o 1 rok mladsi sestrenici. Jako pritahnout nejaky deti z matersky skolky, delat ciraty s balonkama a frkackama jak v nablblejch serialech a poslouchat jejich řev? Lidi fakt nevi coby.

Tomáš Galuška ( 11. července 2021 08:04 )

Asi nejoblíbenější dítě a matka v okolí. To už opravdu není o čem psát?

Iveta Hrbkova ( 10. července 2021 21:28 )

Proč jste tak krutý hned člověka odsoudite aniž by jste ho znaly jak by vám bylo kdyby člověk do vás Rejpal

ANOrozkradanidotaci ( 10. července 2021 11:12 )

Matinka si chtěla užít narozeniny synáčka.

Zobrazit celou diskusi