Na sobotním benefičním kole chyběla po boku Miraie Navrátila jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková. Ta zůstala doma kvůli zdravotním potížím a na parketě ji zastoupila tanečnice vyřazeného Zdeňka Godly Tereza Prucková.

Zdálo se, že si Návorková po náročných trénincích potřebovala jen trochu odpočinout a brzy bude opět fit. Teď ale přiznala, že mimo bude zřejmě i v dalším kole. Má totiž pozitivní test na covid.

„Začalo to jako fyzický problém, bolavá hnutá záda. Na to jsem zvyklá, nebylo to poprvé. Dnes se ale situace zhoršila a k bolesti zad se přidaly další potíže. Proto jsem se rozhodla jít preventivně na test. Bohužel mi vyšel pozitivní. Ta zpráva ke mně dorazila paradoxně při sledování a fandění při benefici,“ napsala v sobotu večer na svůj instagram.

„Moc mě to mrzí, ale ani další sobotu si bohužel nezatančím. Budu moc ráda, když se ze všeho brzy dostanu a budu moci co nejdříve skočit na taneční parket,“ vzkázala všem.

Příští týden navíc páry poprvé budou muset předvést hned dva tance. „Moc na vás všechny myslím, čeká vás fakt náročný osmý večer se dvěma tanci. Jsem si ale jistá, že Terka bude Miraiovi oporou a on ji bude na slovo poslouchat,“ uvedla ještě a naznačila, že ji opět zastoupí Tereza Prucková (36).

VIDEO: Showreel 11. řady

Video
Video se připravuje ...

Showreel 11. řady 

Fotogalerie
126 fotografií