Z deseti párů jich v soutěži nadále zůstává už jenom pět. I když bude sobotní kolo benefiční a žádný soutěžící domů nepůjde, konkurence přituhuje a všichni se musí snažit, aby obhájili svou přítomnost v soutěži. 

Do pozice největšího favorita bookmakerů se posunul Tomáš Verner s kursem na celkové vítězství 2,7:1. Pomyslnou druhou příčku si s kursem 3:1 drží Jan Cina, do nejlepší trojky už se posunula Tereza Černochová (3,5:1).

„Taneční páry už za sebou mají dostatek vystoupení na to, aby si fanoušci i sázkaři udělali jasnější obrázek o tom, kdo může skutečně uspět. Opět se ukazuje, že tanec není žádné 'lážo plážo', když si i profík jako Tomáš Verner musel v tréninku jak se říká hodit Áčko a vyčerpání přepadlo také Lenku Noru Návorkovou,“ sdělil Blesku Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.  

Velký úspěch Černochové je přitom tak trochu překvapení; původně totiž mezi favority úplně nepatřila. Postupně ale dokázala, že se nebojí prakticky ničeho.

„Druhá polovina soutěže bude pro všechny ještě náročnější, Tereza Černochová ale zatím působí nesmírně energicky,“ tvrdí Hanák. 

"Do nejlepší trojky se posunula zcela zaslouženě a rozhodně nevypadá, že by byla na limitu. Spíše naopak a oba favorizované pány určitě ještě potrápí,“ myslí si zkušený bookmaker.

VIDEO: Veronika Lálová ukázala svou sbírku bot! Neuvěříte, kolik jich má!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Lálová ukázala svou sbírku bot! Neuvěříte, kolik jich má! Kisa Císařová

Fotogalerie
166 fotografií