Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Heidi mají prý lidé za kriminálnici: Většinu jejího sexy těla pokrývá tetování

Autor: DH - 
12. srpna 2021
19:51

Na pětašedesáti procentech těla má Američanka Heidi Lavonová tetování. Na sociálních sítích slaví se svým partnerem úspěchy, nicméně v osobním životě si zažívá své. Ne každý totiž na tetování reaguje pozitivně.

Kriminálnice, která právě vyšla z vězení. Černá ovce. Podivínka. Podobných jmen už oregonská rodačka Heidi Lavonová dostala desítky. Se svým partnerem Jamesem jsou totiž milovníky tetování, sama dívka má tělo pokryto inkoustem na 65 % kůže.

Pár je slavný na webu OnlyFans a sociální síti TikTok, kde je sledují tisíce fanoušků, stejně tak na Instagramu. Za velkou popularitou jsou ale ukryté i určité problémy, které mladý pár trápí čím dál tím více. Milenci se totiž denně setkávají s předsudky. Heidi lidé nazývají kriminálnicí, jejího partnera zloduchem.

„Máme na tetování spoustu ohlasů. Lidé se ptají, zda to bolí. Každé tetování mi připomíná něco z mého života. Co jsem zvládla, co překonala. Má pro mě terapeutickou hodnotu,“ popsala žena.

Heidi na TikToku sledují tři miliony uživatelů, kteří milují její sexy videa, oblečení nebo třeba i sprchování se skutečným papouškem. „On to má rád, je to pro nás zcela běžné. Je to normální, žádný fetiš,“ uvedla dívka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi