Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šílená sázka: Potetovaný fešák si nechal se švagrem udělat silikonová prsa

Autor: jžk - 
17. března 2021
14:44

Yeferson Cossio z Kolumbie vyzval svého švagra k sázce - pokud Cossio získá tři miliony fanoušků na Instagramu, nechá si příbuzný udělat silikonová prsa. Sázku sice vyhrál, ale rozhodl se zákrok podstoupit s ním.

Švagři se rozhodli jít pod nůž společně! Influencer Yeferson Cossio se vsadil s Jhoanem Lopezem o silikonová prsa. Napsal o tom deník Daily Star. Výzvu zveřejnili na konci února a od té doby číslo vystoupalo k 3,5 milionům divákům, kteří nyní sledují jeho život v luxusu.

Jen tak

Přestože sázku vyhrál, rozhodl se Cossio v tom švagra nenechat a zákrok podstoupil také. Jak sám řekl - „jen tak pro zábavu“! Na sociální síť poté přidal video z operačního sálu, kdy mu při zákroku lékař zasunul dva kusy silikonového implantátu do prsou. V dalším klipu už ukázal svůj nový hrudník v růžové podprsence, než se odhalil úplně. Diváci zůstali šokovaní, někteří z nich se dokonce ztřeštěnému nápadu vysmáli.

Dočasná okrasa

Ještě před operací Cossio svým divákům prozradil, že lze zákrok provést tak, aniž by si poškodil prsní svaly. „Upřímně si myslím, že to je zajímavý nápad, jen si představte, až budu starý. Budu lidem vyprávět, že jsem jednou prohrál sázku a dostal obrovské prsní implantáty!“ vyjádřil se k činu, nad kterým zůstává rozum stát. Oba influenceři uvedli, že si prsa nechají maximálně týden, než se vrátí pod kudlu a nechají si je odstranit.

VIDEO: Silikon je úžasná matérie, vyznačuje se mnoha zajímavými vlastnostmi, například je dlouhodobě tepelně odolný. Využívá se ve stavebnictví, kosmetice, do impregnačních laků, silikonových olejů, běžně ho najdeme použitý například v hračkách, kuchyňském náčiní, koupacích čepicích a dalších běžných potřebách. Silikon se však dostal do nejširšího povědomí hlavně v podobě prsních implantátů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi