Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

„Lidský satan“ se pyšní pekelnou řádkou tělesných modifikací: Necítím bolest, říká

Autor: rix - 
6. července 2021
18:09

Za Brazilcem Michelem se otočí nejeden člověk a pěknou řádku lidí také určitě vyleká. Ne nadarmo se mu říká „lidský satan“. Jeho tělesné modifikace jsou neuvěřitelné a přestávat s niminehodlá. Bolest prý necítí, a tak pro něj není problém jakákoli bizarnost. 

Svou vizáží Michel Faro do Prado děsí již pětadvacet let. Pro svůj jedinečný obraz mu lidé přezdívají „lidský satan“ a na Instagramu se těší slušné slávě - sleduje ho skoro 60 000 fanoušků, informoval Dailystar.

Ačkoli již umělec utratil za své modifikace jmění, zastavit se nehodlá. Například za své ohnuté kly zaplatil v přepočtu 24 000 korun. Bizarnosti tím nekončí, jako jeden ze tří lidí na světě si nechal odstranit konec nosu, aby byl jeho vzhled ještě děsivější. 

Z hlavy ční Michelovi čtyři rohy. Drtivá většina jeho těla je pokryta tetováním. S modifikacemi mu pomáhá jeho žena, která má s podobnými úpravami letité zkušenosti. „Většinu mých tetování mám od profesionálů, kterým jsem zaplatil,“ přiznal Michel, že nejen jeho žena stojí za jeho vzhledem. 

Michel tvrdí, že má vysokou toleranci bolesti a ta mu nevadí, aby dosáhl svého požadovaného vzhledu. „Mám velkou odolnost vůči bolesti. A i když někdy bolest cítím, čelím jí, aby dosáhl toho, co chci,“ vysvětlil. 

Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi