Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalý vyhazovač se mění v mimozemšťana: Nemá už uši, nos ani horní ret a špatně se mu mluví

Autor: jžk - 
10. února 2021
10:31

Anthony Loffredo (32) z Francie o sobě tvrdí, že chce vypadat jako „černý mimozemšťan“. Své tělo upravil řadou radikálních zákroků. Odstranění nosu a horního rtu musel podstoupit ve Španělsku, protože v jeho domovině je to nezákonné! Jenže nové změny mu působí i problémy. Především je pro něj těžké srozumitelně mluvit.

Muž, který se záměrně přetváří do mimozemské podoby a již šokoval absencí svého nosu, překvapil své fanoušky i podruhé. Daily Mail informoval, že poslední úpravou jeho obličeje se stalo rozštěpení horního rtu, se kterým vypadá zase o něco strašidelněji.

V rámci svého projektu si už stihl rozříznout jazyk vejpůl, odstranit ušní boltce a potetovat si celé tělo černým inkoustem, včetně očních bulv. Operaci nosu musel podstoupit ve Španělsku, protože ve Francii jsou podobné zákroky nezákonné. Při zmínce o odstranění části rtu se sice nezmínil, kde zákrok proběhl, informoval však, že zatím nemůže pořádně mluvit. Jistě mu v tom nepomáhá fakt, že si nechal chirurgicky rozpůlit jazyk.

Místo kůže kov

Další částí těla, kterou má Anthony v plánu proměnit k obrazu svému, jsou paže, nohy, prsty a zadní část hlavy. Jednou se dokonce na svém instagramu zmínil o tom, že by svou kůži nejraději nahradil kovem! I přes svůj obludný vzhled však prý nemá problém zaujmout osoby opačného pohlaví.

Mutace a transformace mne nadchly, když jsem byl ještě velmi mladý,“ řekl v roce 2017 v rozhovoru pro francouzské noviny Midi Libre. „Když jsem pracoval jako sekuriťák, uvědomil jsem si, že nežiji svůj život tak, jak bych chtěl. Všechno jsem opustil a ve 24 letech odešel do Austrálie,“ odhalil své pohnutky Anthony, který konečně žije svůj sen.

Rád předstírám strašidelný charakter. Často si někde prostě sednu a hraji roli mimozemšťana, obzvlášť v noci v temných ulicích,“ prozradil. „Prozkoumávám kontrast mezi rolí vetřelce a sama sebou,“ dodal černý mimozemšťan.

Skarifikace je hodně složitou záležitostí, kterou zvládne jen opravdový profík. V případě Terezy se to úplně nepovedlo a protagonistku dnešní tetovací záchrany to trápí. Naštěstí je tu Tattoo polepšovna, která umí i takovouhle prekérku pomoct zakrýt.

sidneyfoster ( 11. února 2021 05:15 )

Proč by měli být mimozemšťané tak hnusní ? Třeba jsou hezčí než my.

cervena_sedma ( 10. února 2021 15:06 )

Jednou si to stejně hodí. Ten člověk má evidentně nějaký problém

stařec ( 10. února 2021 12:45 )

Výstižné !!

kakamilek ( 10. února 2021 11:55 )

Chudák...

Zobrazit celou diskusi