Mnoho lidí si dlouhé lety letadlem zpestřuje konzumací dobrého jídla a pití. Kdo by si během letu nedal kávu či neuhasil žízeň sklenkou vody! Ovšem právě před vodou v letadle ve svém videu varuje palubní průvodčí Kat Kamalaniová. Pohledná blondýnka na sociální síti TikTok, kde ji sleduje víc jak 465 tisíc lidí, zveřejnila video, v němž jmenuje věci, které byste neměli konzumovat během letu! „Tyto věci nekonzumujte v letadle od letušky. Prostě mi slibte, že ne,“ říká ve videu s tím, že cestující by se neměl dotknout ničeho, co není v plechovce či plastové lahvi.

Proč tomu však je? Kat ve videu tvrdí, že voda v nádržce na vodu není čistá! „Tyto nádrže na vodu nejsou nikdy čištěny a jsou nechutné,“ uvádí ve videu Kat. „Promluvte si s letuškami, jen zřídkakdy pijeme čaj nebo kávu. Ty pocházejí ze stejné nádrže na vodu, takže když pijete čaj nebo kávu, pochází to z vody z nádržky a je to naprosto nechutné,“ dodává s tím, že se v letadlech nečistí ani kávovary! Kávovary se údajně čistí pouze tehdy, pokud se rozbijí. Navíc jsou umístěny u záchodu. Kat zároveň varuje rodiče, kteří by rozhodně neměli žádat palubní personál, aby jim nalil horkou vodu do dětských lahví. Ta totiž taktéž pochází z nádržky na vodu. Místo toho rodičům radí, aby si letušky požádali o vodu v lahvi a horký šálek vody. Ke konzumaci užili vodu z lahve a dětskou láhev ohřáli v šálku s horkou vodou.

Video Kat doposud vidělo milion lidí. „Proč to nevyčistíte, když o tom víte? To je nezodpovědné,“ uvádí jeden ze sledujících v komentáři a ostatní komentující s tímto názorem vesměs souhlasí. Video ovšem viděla další letuška, která tvrzení Kat potvrdila. „Pravda! Jako bývalá letuška mohu potvrdit, že je to na sto procent pravda,“ napsala do komentářů.

Fotogalerie
6 fotografií