Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Partnerka Elona Muska šokovala obřím ornamentem na zádech: Prý jsou to krásné mimozemské jizvy

Autor: rix - 
14. dubna 2021
13:22

Kanadská zpěvačka a partnerka miliardáře Elona Muska Claire Boucherová, známá jako Grimes, v pondělí sdílela na instagramu fotky svého nového tetování. Asi se inspirovala u svého přítele, který fušuje i do kosmonautiky. Nové ozdoby totiž působí vskutku mimozemsky.

„Dost to bolí, tak jsem nezvládla udělat lepší fotku. Na pár týdnů budu celá červená, ale budou to krásné mimozemské jizvy,“ dodala Grimes. K tetování se v komentářích vyjádřil jeden z jejích kolegů-umělců Nusi Quero. „Odvážné, krásné rozhodnutí a talisman, který si Grimes ponese do konce života. Spektrální pole, které ji bude chránit před čímkoliv."

Nejedná se o první tetování, které Grimes má. Například má vytetovanou číslici osm nebo mimozemskou hlavu na ruce. „Vždy se rozhodnu až tak deset minut před samotným tetováním, co vlastně chci,“ svěřila se Grimes v rozhovoru pro Teen Vogue.

Musk s partnerkou nedávno vzbudili rozruch díky narození potomka. Toho totiž pojmenovali značně netradičně. Oznámili, že jejich prvorozený syn se jmenuje X Æ A-XII. Kalifornské zákony omezují znění jména na 26 znaků, ale dovolují užití některých interpunkčních znamének, jako jsou pomlčky nebo tečky.

Video  Kocour Yasha má kvůli hloupé paničce tetování 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi