Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Barista v kavárně na záchodě pomohl u porodu dítěte: Po 18 letech došlo k dojemnému setkání

Autor: rix - 
12. dubna 2021
20:14

Griffin Baron pracoval jako barista ve známém řetězci kaváren, když do provozovny vstoupila Lisabeth Rohlcková. Ta ale neodešla s kávou, místo kelímku si odnesla dítě! To totiž porodila na podlaze na záchodě. Tehdy jí pomohl odrodit právě Griffin, který se teď, po 18 letech od šťastného dne, s jejím potomkem setkal.

Bývalý barista serveru Dailymail řekl, že osudného dne slyšel z koupelny pronikavé zvuky. Ty ale přisuzoval někomu, kdo se v koupelně kdoví proč zamkl. V tu samou chvíli se ale nacházela v kavárně jedna ze zákaznic Tricia Monico. Ta se z toalety vrátila s překvapivým zjištěním - Lisabeth rodí!

„Vešel jsem na záchod a viděl tu ženu, jak silně vzdychá. Pak jsem viděl hlavičku dítěte, a najednou bylo už skoro celé na světě,“ zavzpomínal pro The Record North Shore Griffin. Dále dodal, že s nastávající matkou tam byla i zákaznice Tricia, která jí podporovala v jejím snažení.

Griffin tvrdí, že od té doby na miminko neustále myslel. Jak asi vypadá chlapeček, který se narodil u něj v kavárně... Baron tedy využil crowdfundingové stránky Gofundme a i když si moc nadějí nedával, usmálo se na něj štěstí. Ozvala se mu totiž teta onoho chlapečka! Potom už chybělo jen málo k tomu, aby si k sobě Jonathan i Baron nalezli cestu. S Jonathanovou maminkou se už ale bohužel Baron nesetkal, loni zemřela na rakovinu.

Jonathan s Baronem se spolu setkali v kavárně. Kde také jinde. „Konečně jsme se mohli společně sejít a vyplnit tak tu obrovskou díru, která ve mně byla,“ dodal Baron ke společné fotce z onoho dne, kterou se pochlubil na sociální síti.

Video  Máma se chlubí miminkem, které porodila nevlastnímu synovi  - Instagram
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi