Příchod dalšího maličkého člena rozrostlé královské rodiny potvrdil mluvčí páru. „Zara a Mike Tindallovi s potěšením oznamují narození jejich třetího dítěte, Lucase Philipa Tindalla,“ cituje jeho slova web Sky News. Malý Philip, jehož rodiče pojmenovali po svérázném, téměř stoletém manželovi královny Alžběty II., se narodil 21. března. Porod to byl sice velmi rychlý, ale zároveň komplikovaný.

„Náš malý chlapec přišel na svět u nás doma. Bylo to rychlé, cestu do nemocnice jsme nestihli. Zara porodila na podlaze v koupelně,“ vysvětloval Mike posluchačům svého podcastu The Good, The Bad & The Rugby. „Utíkal jsem do posilovny pro podložku, zpátky do koupelny, položil ji na podlahu, položil na ni ručníky a připravoval se,“ doplnil.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Porodní asistentka, která na ně měla počkat v nemocnici, se naštěstí pohybovala nedaleko jejich domu. „Přišla přesně ve chvíli, kdy se synova hlavička drala na svět,“ popisoval trojnásobný tatínek.

Zara Tindallová prodělala v minulosti dva potraty. Choulostivého a v britské monarchii tabuizovaného tématu se v podcastu při oznámení úspěšného otěhotnění dotkl i její manžel. Kromě Tindallové prodělala samovolný potrat v červenci loňského roku vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová (39). O své bolesti se rozepsala v prestižních novinách The New York Times. Nyní je znovu těhotná, holčičku by měla přivést na svět někdy v létě.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům.

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
76 fotografií