Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada mrtvého muže: Jeho ostatky našel rybář v řece

Autor: rix - 
6. července 2021
10:52

Děsivý nález učinil na Slovensku rybář v obci Slatinka. V místní řece nalezl ostatky mrtvého muže! Ještě podivnější na celém případu je, že v samotné obci nikoho nepostrádají a ani nebylo vyhlášeno žádné pátrání. 

Bezvládné tělo v řece Slatinka objevil místní rybář. Mrtvola byla v řece nejspíš už několik týdnů. Podle policistů jde o mužské ostatky. „Policie byla přivolána do obce Slatinka, kde se na břehu místního stejnojmenného potoka měly nalézt pozůstatky neznámé totožnosti,“ uvedl mluvčí policie Mário Bóna pro noviny.sk

Zpráva o nálezu mrtvoly se rychle rozšířila mezi místními. Podle nich ale ostatky nepatří žádnému z obyvatel obce. Nikdo nebyl nezvěstný a po nikom nebylo vyhlášeno pátrání. Podle lékaře se zatím nedá stanovit příčina úmrtí. Nedá se tak vyloučit ani cizí zavinění.

Policie se bude snažit zjistit totožnost mrtvého muže. Vzhledem k tomu, že v obci Slatinka nikoho nepostrádají, je dost možné, že tělo sem odnesl silný proud. „Na místě je soudní lékař a není možné poskytnout více informací,“ dodal Bóna. 

Nález ostatků není ve Slatince ojedinělý. Před dvěma lety tu místní nalezli lidskou končetinu s botou.

Video  V obci Slatinka na Slovensku našel rybář lidské ostatky.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání