Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní jachty, soukromé tryskáče nebo milionové nákupy: Děti zbohatlíků si užívají prázdniny covidu navzdory!

Autor: rix - 
11. srpna 2021
05:00

Bohaté děti odmítají připustit, že by jim snad koronavirus měl překazit prázdniny. Svých peněz si chtějí užít dosyta a nehodlají s nimi šetřit. Krásné dívky na instagramu vystavují nejen svá těla, ale i luxusní jachty, letadla, auta a šperky.

Představa letní dovolené v zahraničí pro mnohé z nás stále není nic jiného než vzdálený sen plný komplikací. To se ale rozhodně netýká dětí zbohatlíků, které odmítly připustit, aby jim dovolenou zkazila pandemie, informoval Daily Mail.

Bohatí kluci a holky v rozpuku sdílejí své luxusní dovolené na sociálních sítích, především na instagramu. Kdekdo by jim mohl závidět. Přepychové jachty a soukromé tryskáče jsou u šťastlivců na denním pořádku.

Například albánská hudebnice a královna krásy Morena Tarakuová se s fanoušky podělila o fotografii svého nákupu šperků za osm a půl milionu korun! Obdařena luxusním šperkem byla i tenistka Sofia Plotniková. Tu překvapil na Maledivách přítel safírovým prstenem.

Na Mallorcu v přepychové jachtě se vydaly sestry O'Donnellovy. Dívky jsou zakladatelkami oděvních značek O'Dolls Collection a O'Dolls Sport, ale také pracují jako modelky.

Kráska Kateřina Milevskaja jako jediná zvolila na prázdniny domovskou Moskvu. Penězi, soudě podle jejího oblečení, také nešetřila. Ruská influencerka se nenechá svým vzhledem zahanbit.

Módní magnát Gulnora Muchedinová zase miluje luxusní auta. Nedávno se vyfotila s nablýskaným vozem značky Ferrari.

Covidová opatření pro děti zbohatlíků neplatí. Mohou si zkrátka dělat to, co zrovna chtějí. Roušku na obličeji u nich rozhodně nečekejte.

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 11. srpna 2021 16:08 )

zajímalo by mě co dělají děti zbohatlíků kteří nevypadají jako Barbie s nafouklou pusou , myslím že je tenhle svět snobuů musí vyloučit z komunity , vždyť tyhle vygumované pany v hlavě nemají nic, snad ani ty piliny ne.

Zobrazit celou diskusi