Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krasavice (21) utratila stovky tisíc za operaci hýždí: Zákrok dopadl katastrofálně!

Autor: rix - 
24. července 2021
12:55

Slavná instagramová modelka Danii Banksová utratila dvě stě tisíc za zákrok, který měl zlepšit vzhled jejích hýždí. Operace se ale nepovedla úplně podle představ a krasavice teď dala na radu zkušených chirurgů. Do podobné akce už prý nikdy nepůjde. 

Modelku Danii Banksovou stálo vylepšení hýždí přes dvě stě tisíc korun. Zákrok ale nedopadl podle jejích představ. Jednadvacetiletá Danii, která má na Instagramu miliony sledujících, si svou proměnu představovala jinak, uvedl deník Mirror.

Nelenila o svém zážitku se podělila v televizním pořadu Botched, který pomáhá ostatním spravit zpackané operace. Svůj příběh vyprávěla plastickým chirurgům Paulu Nassifovi a Terrymu Dubrowovi. V pořadu oba lékaři diskutovali o modelčiných hýždích a přiznali, že operace se nepovedla. 

Dani se měla dostavit k zákroku, kdy jí operující injekčními stříkačkami měli vpravit do hýždí hydrogel, který měl modelčinu chloubu zpevnit a zvětšit. Když se jí výše zmínění chirurgové zeptali, zdali se opravdu jednalo o skutečný hydrogel, jen pokrčila rameny a řekla, že neví. 

Chirurgové kritizovali postup a zpochybňovali použitou látku. Potvrdili, že nelegální alternativy mohou vést k „katastrofálním“ výsledkům. V případě Danii se záhyb pod její pravou hýždí úplně zhroutil  a to se teď zoufale snaží změnit. Lékaři jsou ale striktně proti a stojí si zatím, že by zákroků měla zanechat. 

„Tukové injekce do hýždí jsou nejnebezpečnějším postupem v plastické chirurgii, protože mezi malými krevními cévami v hýždích a hlavní žílou, která přivádí krev zpět do vašeho srdce a plic, je velmi krátká vzdálenost,“ vysvětlili jí. 

Samotná Danii potvrdila, že už má o situaci jasnější přehled. „Snad najdu jiný způsob, jak nedokonalosti napravit,“ dodala. 

Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
Video se připravuje ...

baronessa ( 27. července 2021 08:17 )

Vypadá to, že maminka ji měla s koněm.

odpor ( 26. července 2021 14:49 )

TAk to hle se jen tak nevydí mutantka
kde jsou ty holky za našej časů to co je
ta dy dnes hnus

begonie ( 24. července 2021 18:10 )

hades -

hades ( 24. července 2021 15:26 )

Tak zjevně to nebude její první plastika.

Ještě by si měla nechat prodloužit ruku, aby si tu hnusnou řiť dokázala vytřít.

Zobrazit celou diskusi