Veronika Kopřivová se těšila, jak dnes vzniknou rozkošné snímky jejich dcerušky Elly, ale po hodině focení se jí udělalo zle. 

Ráno bylo vše v pořádku, natěšení na focení, které jsme museli po hodině utnout. Během jedné hodiny mě začalo bolet prso, zvracení, brutální klepavá zimnice a slabost, křeče v těle a najednou čtyřicítky horečky. Další hodinu už jsem byla na pohotovosti,“ svěřila se na sociální síti maminka pětitýdenní holčičky Elly, jejímž tatínkem je model Miroslav Dubovický

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

A právě Míra svou milovanou přítelkyni ihned odvezl do nemocnice. „Zánět prsu a vzhledem k tomu v jakém jsem byla hrozném stavu, jsem dostala penicilin. Napamatuji si, kdy mi bylo hůř. Nepřeju nikomu,“ dodala už doma Veronika a přidala fotku, na které má prsa pod nánosem tvarohu. Tvaroh totiž zmírňuje bolest a vytahuje zánět. 

Maličká princeznička přišla o tři týdny dřív než byl termín, ale rychle se má k světu. Snad se její mainka brzy uzdraví.

Fotogalerie
68 fotografií