Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

ONLINE: Babiš ustál kauzu syna na Krymu. „Puč Palermo“ vládu nepoložil

Aktualizováno -
23. listopadu 2018
21:00
Autor: Blesk Zprávy, ČTK - 
13. listopadu 2018
09:10

Vláda Andreje Babiše (ANO) ve Sněmovně přečkala hlasování o vyslovení nedůvěry. Opozice nenašla pro sesazení kabinetu dostatek podpory. A nic na tom nezměnilo ani to, že sociální demokraté zůstali za dveřmi. Hlasováním vyvrcholilo nové dějství v kauze Čapí hnízdo. V něm se hlavní pozornost soustředila na premiérova syna Andreje Babiše ml. a jeho cestu na Ruskem okupovaný Krym. Právníci premiérovy exmanželky a jeho syna podali ve Švýcarsku trestní oznámení na reportéry Seznam Zpráv, kteří reportáž s Babišem juniorem natočili. Blesk Zprávy sledovaly vše podrobně online.

Anketa
Věříte Andreji Babišovi i po kauze s jeho synem?
počet hlasujících: 36031

Kauza Babišova syna Andreje mladšího
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Zobrazit nové zprávy
Datum:
Zobrazit další dny
11:05
22. 11. 2018

Premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš bude dnes živě odpovídat na otázky Blesk Zpráv. Už téměř dva týdny se na české politické scéně neřeší nic jiného, než dopady kauzy Čapí hnízdo na vládu. Syn Andreje Babiše navíc přišel s tvrzením, že ho otcův člověk odvezl nedobrovolně na Krym. Předseda vlády tvrdí, že Babiš junior trpí schizofrenií a nemluví pravdu. Dočkáme se ještě nějaké další zápletky? Andrej Babiš bude odpovídat na otázky redaktora Blesk Zpráv. Živě na našem webu od 13:00.

10:08
22. 11. 2018

Bezpečnostní výbor Poslanecké sněmovny o údajném zavlečení premiérova syna Andreje Babiše na Krym jednat nebude.

Návrh poslance ODS Pavla Žáčka na zařazení tohoto bodu neprošel. Proti byli zástupci ANO, ČSSD a SPD. Bývalý ministr vnitra Milan Chovanec je podle informací Blesk Zpráv omluvený. Léčí se po dopravní nehodě. 

Chovanec nebude v pátek ani na schůzi Sněmovny, kde budou poslanci hlasovat o nedůvěře vládě. 

9:04
22. 11. 2018

Otec, jehož syn trpí schizofrenií, v rozhovoru pro Blesk Zprávy. 

„Pokud má pan Babiš mladší se svým otcem dobrý vztah a teď se k němu donese, co se děje, může si začít myslet, že svému otci nějak ublížil, bude mu to vrtat hlavou, zda se na něj táta nezlobí a může ho to dostat do stresu a úzkosti, kterou nemusí zvládnout,“ varuje Josef, jehož syn trpí duševní chorobou už přes osmnáct let. Jak se nemoc projevuje, si můžete přečíst zde.

7:20
22. 11. 2018

Hezké ráno. I dnes pro vás budeme online sledovat aktuální politické dění. Do klíčového hlasování o nedůvěře vládě zbývá už jen jediný den a je téměř jisté, jak to dopadne. 

I přesto se dnes v sedmnáct hodin sejde koaliční rada. Tedy zástupci ANO a ČSSD. Podle původních plánů se dnes měl znovu také sejít poslanecký klubu ČSSD - a to v 19 hodin. Blesk Zprávy se snaží ověřit, zda tato schůzka poslanců po čtvrtečním rozhodnutí vedení sociální demokracie, neúčastnit se hlasování o nedůvěře vládě, stále platí. 

23:00
21. 11. 2018

Děkujeme za pozornost našemu online zpravodajství, ve kterém budeme pokračovat i ve čtvrtek. Hlasování o nedůvěře vládě se rychle blíží, připomínáme, že na Blesk Zprávách se můžete těšit na živě vysílaný rozhovor s Andrejem Babišem už od 13 hodin.

Andrej Babiš promluví pro Blesk
22:05
21. 11. 2018

„Když vám útočí na děti, tak všichni vědí, že je to to nejcennější,“ uvedl premiér Babiš. Dodal, že je přesvědčen, že předseda ČSSD Hamáček zachránil sociální demokracii, když ji vzal do vlády. Předčasné volby premiér nechce. „Byla by to paralýza, všechno by se odsunulo,“ řekl ke zmínce ČSSD, že by se Sněmovna mohla rozpustit a lidé by ve volbách rozdali nové karty.

21:50
21. 11. 2018
!

„Bohužel jsem neměl čas o syna se starat,“ přiznal premiér Andrej Babiš na TV Barrandov. „Můj syn byl na Krymu, když jsem nebyl ve vládě. Sobotka mě vyhodil. Když tam byl podruhé, také jsem nebyl ve vládě,“ prohlásil a dodal: „Můj syn má 35 let, je švýcarský a slovenský občan a může si chodit, kam chce.“ Babiš si chválil to, že se o jeho syna měl čas starat Petr Protopopov, manžel psychiatričky Dity Protopovové. „Já vám nějak zvlášť neoponuji,“ připustil Soukup.

21:45
21. 11. 2018

Babiš na TV Barrandov, podobně jako v neděli na Nově, se vrátil ke svému údajnému působení v StB. Premiér to označil za tisíckrát opakovanou lež a dodal, že příslušný soud vyhrál. Rozhodnutí zatím poslední instance na Slovensku nicméně zní, že Andrej Babiš nebyl ve svazcích StB veden neoprávněně. Premiér i tentokrát zopakoval, že měl v rodině „tři emigračky“.

21:40
21. 11. 2018

„V kauze Čapí hnízdo není nic nového,“ stojí si za svým premiér Babiš a zlobí se: „Je to puč Palermo a bylo to připraveno na 17. listopadu.“ Moderátor Jaromír Soukup přikyvuje. Babiš znovu opakuje to, jak mu píší lidé, kteří ho podporují. I tentokrát Babiš přidal příběh otce čtyř dětí, kterému jeho žena se schizofrenií řekla, že žádné děti nemá.

21:35
21. 11. 2018

„V noci jsem spal 3,5 hodiny. Pracuju normálně, tady je v mediálním prostoru nějaká krize. Myslím, že žádná krize není, je to vymyšlená záležitost. Jsem přesvědčen, že vyhraju,“ uvedl Andrej Babiš na TV Barrandov. „Všichni, kdo byli ve spisu, věděli, že můj syn je nemocný,“ dodal.

21:20
21. 11. 2018
!

Premiér Andrej Babiš kývl na rozhovor pro Blesk. Rozhovor s ním nabídneme ve čtvrtek živě od 13 hodin.

19:35
21. 11. 2018

Vicepremiér a šéf ČSSD Jan Hamáček rozváděl i v živých vstupech ve večerních zprávách na ČT i Nově. Právě na Nově se hned po Hamáčkovi objevil před diváky znovu i Babiš. „Proč bychom zase otravovali lidi nějakými volbami,“ utnul debatu o možném rozpuštění Sněmovny.

18:40
21. 11. 2018

Premiér Babiš a jeho internetová opora Marek Prchal na Facebooku zároveň zkouší novou taktiku. Zveřejňují vzkazy lidí, které chodí šéfovi ANO přes aplikaci Pojď do mě. A Babiš na ně pak odpovídá.

18:22
21. 11. 2018

„ČSSD se díky vládnímu angažmá zachránila. Byla na pokraji volitelnosti a v opozici by se ztratila úplně. Mrzí mě, že část jejich strany teď kazí naše dobré vztahy a že se tady znovu politikaří,“ rýpl si premiér. „A nerozumím jejich vyhrožování předčasnými volbami, hnutí ANO je určitě nechce, volby byly před rokem a občané v nich rozhodli jasně. Nechceme destabilizovat situaci ve společnosti. Musíme naopak situaci uklidnit. Česko čeká skvělá budoucnost!“ dodal Babiš.

18:20
21. 11. 2018
!

Sociální demokraté premiéra Andreje Babiše zklamali. „Pokud se ČSSD rozhodla, že odejde ze sálu a nepodpoří svou vládu, tak to nechápu. Je to pro mne zklamání. Moje vláda je úspěšná, daří se nám skvěle vybírat daně, stabilizovat ekonomiku, investujeme, přidáváme peníze všem, kteří je potřebují, platy rostou, minimální mzda roste. Navýšili jsme důchody, máme dlouhodobý plán investic a dělám aktivní zahraniční politiku, která prosazuje české zájmy. Zrušili jsme kvóty, aktivně vystupuji proti ilegální migraci,“ uvedl pro Blesk Zprávy.

18:10
21. 11. 2018

Za chytrou horákyni označili ČSSD shodně předseda STAN Petr Gazdík a poslanec KDU-ČSL Marek Výborný. Předseda ODS Petr Fiala obviňuje ve svém tiskovém prohlášení ČSSD, že otevírá cestu rozkladu důvěry v demokratický stát: „ČSSD souhlasí s tím, že premiér by měl odejít, ale nic pro to neudělá. Je to alibistické. Historický precedent – nehlasovat pro vládu, v níž jsou zastoupeni její ministři. Toto rozhodnutí je nejen zbabělé, ale zejména chybné a otvírá cestu rozkladu důvěry v demokratický stát.“

17:55
21. 11. 2018

Mrzí mě, že se sociální demokraté fakticky rozhodli podpořit ve vládě trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše, který je podezřelý z maření vyšetřování. Pro ČSSD jsou zjevně důležitější ministerská křesla než vlastní důstojnost, navíc v situaci, kdy jsou mnohdy ve sněmovním hlasování nahrazováni hnutím SPD,“ uvedl na Facebooku poslanec Pirátů Mikuláš Ferjenčík.

17:45
21. 11. 2018

„Úvahy o rozpuštění Sněmovny jsou jen manévrem ČSSD, jak zakrýt neochotu odejít z vlády a strachu postavit se Andreji Babišovi,“ okomentoval prohlášení sociálních demokratů předseda TOP 09 Jiří Pospíšil.

17:20
21. 11. 2018

„Rozhodnutí ČSSD je čistokrevná zbabělost. Pokud není ČSSD schopna podpořit hlasováním svoji vlastní vládu, tak by ji měla okamžitě opustit,“ řekl ČTK předseda SPD Tomio Okamura. Nabízí, aby hnutí ANO vytvořilo vládu odborníků, která se zaváže písemně podporovat také program SPD. „O podpoře takové vlády budeme rádi diskutovat,“ nabídl se znovu Okamura.

16:55
21. 11. 2018

Opoziční strany mluví v souvislosti s rozhodnutím ČSSD o zbabělosti či alibismu, podle nich se sociální demokraté de facto rozhodli podpořit Babiše.

16:30
21. 11. 2018

„Všichni víme, že pátkem nekončí Andrej Babiš. Prezident Zeman slíbil Babišovi další dva pokusy. Je pouze otázkou, jestli sociální demokracie bude stále ve vládě, nebo jestli ji nahradí nějací nestraníci po dohodě mezi Babišem a Okamurou,“ prohlásil místopředseda ČSSD Roman Onderka.

Podívejte se na celý záznam tiskové konference po jednání předsednictva strany:

Video  
Video se připravuje ...
16:23
21. 11. 2018
!

„K Babišově vládě není alternativa,“ uvedl Hamáček. „Ideální by bylo, kdyby Andrej Babiš z čela vlády odstoupil, ale to všichni víme, že se nestane. ČSSD je připravená se připojit k hlasování o rozpuštění Sněmovny, pokud by bylo sesbíráno 105 hlasů,“ dodal po schůzi předsednictva sociální demokracie její šéf.

Vedení ČSSD načrtlo cestu k novým volbám: Předseda strany Jan Hamáček (21. 11. 2018) Vedení ČSSD načrtlo cestu k novým volbám. Zleva Martin Netolický, Jan Hamáček, Roman Onderka a Jaroslav Foldyna (21. 11. 2018)
16:18
21. 11. 2018
!

„Sociální demokracie šla do vlády mimo jiné i proto, aby v České republice nevznikla vláda, která bude stát na podpoře stran, kterou považujeme za extrémní,“ řekl předseda ČSSD Jan Hamáček na tiskové konferenci po jednání předsednictva sociální demokracie. „V pátek při jednání o důvěře vlády se naši poslanci nezúčastní hlasování,“ dodal Hamáček. ČSSD tak nechce, aby ji v podpoře Babišovy vlády vystřídala SPD.

Předseda ČSSD Jan Hamáček (21. 11. 2018) Vedení ČSSD: Jan Hamáček, Roman Onderka, Jaroslav Foldyna (21. 11. 2018)
16:10
21. 11. 2018

V ČSSD novináři čekají na tiskovou konferenci po jednání předsednictva už přes dvě hodiny, nakonec má začít v 16:15. Živý přenos z Lidového domu můžete sledovat zde.

14:50
21. 11. 2018

Schůzka Vojtěcha Filipa s prezidentem Milošem Zemanem skončila, šéf komunistů odjel. Telefonicky pak uvedl, že Zemana seznámil s rozhodnutím vedení KSČM, že komunističtí poslanci v pátek podpoří Babišovu vládu. A Zeman za to poděkoval.

13:45
21. 11. 2018
!

Podle ministra zahraničí Tomáše Petříčka by měla ČSSD trvat na odchodu premiéra Andreje Babiše (ANO) z vlády do vyšetření případu Čapího hnízda. V opačném případě by ČSSD měla vyvodit důsledky. „A být připravena, že z vlády odejde. Jsem připraven nelpět na funkci,“ řekl Petříček. Variantu s výměnou předsedy vlády preferuje také bývalý úřadující šéf strany a nynější poslanec Milan Chovanec.

Ministr zahraničí Tomáš Petříček před jednáním grémia ČSSD (21.11.2018)
13:39
21. 11. 2018

Šéf KSČM Vojtěch Filip zřejmě uzavírá „kolečko“ návštěv u hlavy státu před pátečním hlasováním o nedůvěře vládě. Minulý týden byli přitom u prezidenta postupně také první místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek a šéf ČSSD a vicepremiér v jedné osobě – Jan Hamáček. Zeman chce podle svých vyjádření pokračování stávající vlády a Filip mu dnes s největší pravděpodobností na společné schůzce přetlumočí postoj komunistů, kteří vládu v pátek nepotopí.

13:30
21. 11. 2018

Předseda komunistů Vojtěch Filip dorazil na Hrad na schůzku s prezidentem Milošem Zemanem.

13:14
21. 11. 2018

V ČSSD zatím jednota zřejmě nepanuje. Zatímco předseda Jan Hamáček naposledy v neděli řekl, že nevidí důvod pro vyslovení nedůvěry vládě, například pražští sociální demokraté vyzvali grémium strany, aby se zasadilo o výměnu na postu předsedy vlády. Požadují i to, aby kvůli zajištění nestranného vyšetřování přešlo ministerstvo spravedlnosti od ANO pod ČSSD. Změna v čele vlády do doby, než se vyřeší kauza údajného únosu Andreje Babiše mladšího, by byla nejlepším řešením i podle ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové.

Jednání grémia ČSSD v Lidovém domě. (21.11.2018)
13:01
21. 11. 2018

V sídle ČSSD v pražské Hybernské ulici se pomalu schází členové grémia, tedy nejužšího vedení sociální demokracie. Zatím všichni se shodují na tom, že je potřeba, aby byla ČSSD při pátečním jednání o nedůvěře vládě jednotná.

12:01
21. 11. 2018

Aktivisté, kteří v sobotu vyhodili do odpadkového koše kytice, které u památníku 17. listopadu 1989 na pražské Národní třídě položili někteří politici, se podle policie dopustili přestupků proti majetku a občanskému soužití. Policisté z nich podezírají jednoho muže a jednu ženu a jejich případ předají městské části Praha 1, řekl mluvčí policie Tomáš Hulan. Podle něj způsobená škoda nepřesáhla 5000 korun.

Kytice od Babiše skončila na Národní třídě v koši, demonstranti přišli 17. listopadu již časně ráno
9:14
21. 11. 2018

Klíčovým dnem pro menšinovou vládu ANO a ČSSD tolerovanou KSČM bude pátek. Poslanci se sejdou na schůzi, kde chce opozice hlasovat o nedůvěře kabinetu. Podle politologů, které oslovily Blesk Zprávy, ale k žádnému politickému zemětřesení nejspíš nedojde.

7:49
21. 11. 2018

O vládní krizi bude odpoledne jednat prezident Miloš Zeman s předsedou komunistů Vojtěchem Filipem. Ústřední výbor KSČM v úterý doporučil svým poslancům, aby při pátečním hlasování Babišovu vládu podpořili a hlasovali proti vyslovení nedůvěry.  

Šéf komunistů Vojtěch Filip (uprostřed) a prezident Miloš Zeman
07:03
21. 11. 2018

Koaliční ČSSD se má odpoledne vyslovit k tomu, jak se postaví k pátečnímu hlasování o nedůvěře vládě. Sejde se předsednictvo strany. Situaci Babiš minulý týden probíral s předsedou ČSSD Janem Hamáčkem i s poslanci sociální demokracie. Z ČSSD se začínají ozývat hlasy, že by do vyřešení celé věci měl vládu vést jiný premiér.

Jan Hamáček při příchodu na zasedání ÚVV ČSSD v Hradci králové . (20. 10. 2018)
6:42
21. 11. 2018
!

Mezi obviněnými v kauze Čapí hnízdo je i starší dcera Andreje Babiše Adriana Bobeková (39). Záhadná žena, která se na veřejnosti neukazuje? Ani ne. Babiš ji ukázal na jedné z nejsledovanějších akcí loňského roku: na svojí svatbě s druhou manželkou Monikou. Blesk pro vás zmapoval, kde Babišova dcera studovala i jaká je její role v projektu Čapí hnízdo.

6:33
21. 11. 2018

Dobré ráno. Také dnes budeme detailně sledovat vývoj vládní krize, kterou rozpoutala reportáž o údajném únosu syna premiéra Andreje Babiše mladšího na Krym. Blesk Zprávy budou na jednání předsednictva ČSSD i na Pražském hradě, kam za prezidentem Milošem Zemanem zamíří předseda komunistů Vojtěch Filip.

23:00
20. 11. 2018

Děkujeme vám za pozornost našemu online zpravodajství z aktuální vládní krize, ve kterém budeme pokračovat i ve středu. Šéf komunistů Vojtěch Filip se chystá na Hrad za prezidentem Milošem Zemanem a zasedne i předsednictvo ČSSD.

22:31
20. 11. 2018

„Snažím se věřit v nezávislost vyšetřování, ale ty pochybnosti jsou logické. Předseda vlády má možnost celou řadu věcí ovlivňovat,“ prohlásil ke kauze předseda ODS Petr Fiala v Událostech komentářích.

„Ten hyenismus, který tam je vůči osobě, která je v určitém zdravotním stavu, je fakt nechutný,“ komentoval události posledních dnů předseda KSČM Vojtěch Filip.

21:15
20. 11. 2018

Škromach, Hašek i Zimola jsou pro pokračování vlády i s ČSSD. „Dnešní setkání zakladatelů platformy „Zachraňme sociální demokracii“ vyzvalo vedení ČSSD k setrvání v nynější koaliční vládě, kde úspěšně prosazuje levicový program pro levicové voliče. Dále platforma vyzvala vedení ČSSD a poslanecký klub ČSSD, aby se nenechali zatáhnout do nezodpovědného pokusu o vyvolání vládní krize,“ uvedla platforma, ve které jsou právě i někdejší lánští pučisté Zdeněk Škromach, Michal Hašek a Jiří Zimola.

20:17
20. 11. 2018

Podívejte se na vyjádření Jaroslava Faltýnka (ANO):

Video  
Video se připravuje ...
20:05
20. 11. 2018
!

Předseda poslanců ANO Jaroslav Faltýnek očekává, že se všichni přítomní poslanci postaví během hlasování o nedůvěře za premiéra Babiše. Na dotaz Blesk Zpráv ale přiznal, že se někteří poslanci ANO z hlasování omluvili. „V řádu jednotlivců,“ nechtěl být příliš konkrétní.

Šéf poslanců hnutí ANO Jaroslav Faltýnek na tiskové konferenci po jednání vedení hnutí (20. 11. 2018)
19:40
20. 11. 2018

Babiš také pro Deník promluvil o švýcarském občanství svého syna, když prohlásil:

„Můj syn je švýcarským občanem více než deset let.“

19:30
20. 11. 2018

Premiér Andrej Babiš upozornil na Twitteru na svůj rozhovor pro Deník, který nechával ještě doplňovat. Dočtete se tu o tom, proč Andrej Babiš mladší nezamířil po své hospitalizaci v roce 2015 rovnou za matkou do Švýcarska, aspoň podle svého otce:

„Jeho matka měla svoje povinnosti a nemohla s ním být od rána do večera a starat se o něj tak jako pan Protopovov.“

18:18
20. 11. 2018
!

Tady je vysvětlení rozhodnutí KSČM z úst předsedy Vojtěcha Filipa:

Video  
Video se připravuje ...
18:00
20. 11. 2018

Hlavním důvodem, proč ODS chce v pátek vyslovit vládě nedůvěru, je podle místopředsedy strany Martina Kupky množství rozporů v kauze Čapí hnízdo i to, že je trestně stíhaný člověk v čele vlády. Kupka to řekl v pořadu Blesku Epicentrum. Jeden z rozporů Kupka našel dokonce v Babišově zmínce o pobytu Andreje Babiše juniora na Krymu. Zatímco premiér tvrdil v neděli na Nově, jaké tam bylo teplo, Kupka si našel záznamy o počasí, podle kterých se v inkriminované době o teplém počasí hovořit nedá. Podívejte se na celý záznam.

Video  
Video se připravuje ...
17:40
20. 11. 2018

Prezidentovi Miloši Zemanovi se na Hradě střídají ministři. V úterý přidal nejdřív šéfa resortu dopravy Dana Ťoka (za ANO) a pak ministra zemědělství Miroslava Tomana (za ČSSD). Oba dorazili na svoji žádost, informoval na Twitteru hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

17:19
20. 11. 2018

Lidovci mezitím vyzvali prezidenta Zemana, aby začal moderovat diskuzi parlamentních stran, jako to v obdobných případech krize dělali jeho předchůdci Václav Klaus a Václav Havel.

17:04
20. 11. 2018

Podle Radka Vondráčka (ANO), předsedy Sněmovny, vláda v pátek nepadne. K výměně premiéra navíc dle jeho slov není důvod. Řekl to při příchodu na jednání předsednictva hnutí, které začalo v 17 hodin. Premiér Babiš se novinářům opět vyhnul.

16:17
20. 11. 2018

Podle neoficiálních informací bylo rozhodnutí jednomyslné, pouze jeden z přítomných se zdržel. Během hlasování o důvěře vládě v polovině července také vládu nepodpořil pouze jediný z komunistických poslanců, a to Zdeněk Ondráček.

16:15
20. 11. 2018
!

Ústřední výbor KSČM doporučil komunistickým poslancům, aby hlasovali jednomyslně pro podporu stávající vlády, tedy proti vyslovení nedůvěry. Po více než dvouhodinovém jednání, kde byl i premiér Babiš, to novinářům oznámil předseda Vojtěch Filip. Sám pak prozradil, že se tohoto doporučení bude držet.

Kauza Andreje Babiše mladšího

Andrej Babiš mladší Andrej Babiš Manželé Protopopovi

Vládní krizi rozpoutala reportáž Seznam Zpráv, ve které novináři vypátrali syna českého premiéra Andreje Babiše mladšího. Ten jim řekl, že byl kvůli kauze Čapí hnízdo proti své vůli odvezen na Krym. Premiér Babiš tvrdí, že jeho syn je psychicky nemocný a z ČR vycestoval dobrovolně. Na konci listopadu se pak ukrajinským reportérům ve spolupráci se serverem iRozhlas podařilo vypátrat přítelkyni Andreje Babiše mladšího.

Šesti opozičním stranám se v návaznosti na kauzu podařilo vyvolat hlasování o nedůvěře vládě, které vláda ustála.

Další vývoj v kauze jsme sledovali v online přenosu

hejhej ( 26. listopadu 2018 12:54 )

To jako , že měli položit vládu ti řvouni, organizování demokratickou žumpou a piráty a placení Sorosem. Proč by neřvali, když na závěr šaškárny dostal každý, kdo odevzdal přihlouplý transparent 2 500,- Kč a jako bonus odznáček s tlamou Sorose. Víme, odkud vítr vane. Nikdy nevolit demokratickou žumpu a nandárodní rozvračeče Evropy piráty.

kupredu-leva ( 25. listopadu 2018 18:29 )

Soudruh Babiš v privatizacích si nahrabal majetek cca 75 miliard, ty jako zemanoid a jeho volič přeci nemůžeš říkat, že si to nakradl.

kupredu-leva ( 25. listopadu 2018 08:49 )

Ale no tak, neříká se rabovat ani krást, ale znárodňovat nebo socialisticky přerozdělovat! Čest práci!

cezar8 ( 24. listopadu 2018 19:58 )

5nastolevceskych - no, ty asi také budeš patřit do skupinky těch co usilují o nobelovou cenu provokatérů, sokolíku....

5nastolevceskych ( 24. listopadu 2018 16:28 )

Že jsi takto nekvičel o revidování výsledků voleb, když Paroubek 5x posobě paralyzval sněmovnu požadavkem o vyslovení nedůvěry vládě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa