Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Exkluzivní foto: Andrej Babiš jr. svědkem na tátově svatbě! Pak odletěl na Krym

Autor: V. Renovica, J. Tomek, I. Horvath - 
16. listopadu 2018
05:00

Farma Čapí hnízdo – místo, kde se »klan« Babišových raduje, a také objekt, kvůli kterému má premiér Andrej Babiš (64, ANO) už poněkolikáté politické trable. Loni v létě si tam vzal druhou manželku Moniku (44). A jak teď Blesk zjistil, mladý zádumčivý muž zvěčněný mezi hosty je právě jeho syn Andrej Babiš mladší (35)!

To už byl dle e-mailů, které kdysi poslal Blesku, bývalý pilot v péči odborníků. Přítomni na veselce byli také Dita Protopopová (38) – psychiatrička, která ho léčila – a její muž Petr – bodyguard, který měl mladého Babiše na starost a podle slov premiérova syna byl zodpovědný za jeho »únos«. Není vyloučeno, že (například právě kvůli zdravotnímu stavu) mohl být přítomen jen na začátku akce, kdy si Babišovi po 23 letech spolu řekli »ano«. Na dalších snímcích z bujarých oslav se totiž neobjevuje.

Vypadá to, že snímek ze svatby je poslední společnou fotkou z Česka. O tři měsíce později (svatba se konala v červenci 2017) už totiž bylo po veselí: syn premiéra se oficiálně ocitl na seznamu 11 lidí obviněných kvůli machinacím, díky nimž měla farma nezákonně získat 50milionovou dotaci. A Protopopov, údajně aby ho ochránil, nemocného muže vzal na Rusy okupovaný Krym.

Babiš mladší se totiž zpět dle dostupných informací od té doby do Česka nevrátil, není ani jasné, zda se během toho času vůbec s otcem setkal. Reportérům, kteří ho vypátrali ve Švýcarsku, kde teď žije s matkou – Babišovou exmanželkou Beatou – ale přiznal, že k Čapímu hnízdu »něco podepsal«… A jeho slova, pořízená na tajnou kameru, způsobila na politické scéně chaos…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 17. listopadu 2018 22:02 )

K tomu v "kavárně" nedostali pokyn! A i kdyby dostali, tak na Bakalu nemají koule!!

borka30 ( 17. listopadu 2018 18:39 )

Je vidět, že je nemocný a jako švýcarský občan si snad může cestovat kde uzná za vhodné. To by Českou republiku nemělo zajímat kam cestuje. Kdy Slonková s Kubíkem zajedou vyšetřovat Bakalu za OKD?

janhu ( 17. listopadu 2018 17:40 )

majdan CIA havlofašistů cílená štvanice klerofašistických havloestébáckých mafiánů , čapí hnízdo 50 milionů VS krádeže ods,topstam,kdu,zel LTO 100 mld,fotovoltaika 1000mld , círlkevní tunely stamiliardy..mám jasno

strejda777 ( 17. listopadu 2018 17:36 )

By mně zajímalo, jestli ti dva "redaktoři" také zjistili, čím se tak mladý a zdravý člověk, jako je Babišův syn, živí? Odkud bere prachy na své potřeby? Podle mně by chtěl prachy po taťkovi a neví, jak je z něj dostat..

11karel11 ( 17. listopadu 2018 15:13 )

Hyeny vrtejte se ve svém životě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa