Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Farář s uříznutým penisem: Nechápal, proč je v nemocnici!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
24. listopadu 2023
13:50

Proč jsem tu? Byla pravděpodobně první otázka jihočeského faráře, který s uříznutým penisem skončil v nemocnici. Podle zdroje Blesku ani nevěděl, co se mu stalo. Kvůli vážnému a zvláštnímu zranění u něj lékaři museli provést i psychologický posudek. Aktuálně je v nemocnici v umělém spánku.

Faráře z obce nedaleko Českých Budějovic objevila záchranná služba společně s hasiči minulý týden večer. Do jeho domu se hasiči museli probít skrze troje dveře, záchranáři pak na zemi objevili ležícího 61letého muže, který měl uříznutý penis.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Kde úd skončil se neví, nenašel se. Okolo muže pobíhal ale jeho pes. Záchranná služba následně muže převezla do nemocnice. Tam se později také podrobil psychiatrickému posudku. A podle zdroje Blesku, který je s případem obeznámený, si farář ani neuvědomoval, co se mu stalo.

61letý muž si prý myslel, že se do nemocnice dostal kvůli tomu, že se mu udělalo nevolno. Přitom se o něj jeho okolí strachovalo, protože nedorazil na smluvenou schůzku a den se neozýval. Jeho stav se ale později začal zhoršovat, lékaři se proto museli uchýlit k razantnímu kroku.

Jak jsme již psali, faráře museli převézt do umělého spánku a připojit na umělou plicní ventilaci. K tomu všemu ještě přestal hýbat jednou části těla a začal špatně mluvit. Co se přesně s farářem děje, lékaři zatím netuší. „Vypadá to na nějaký virový původ, zatím není v ohrožení života, ale to se může změnit,“ popsal Blesku další zdroj. Muž pravděpodobně trpí zánětem mozku.

Video  V areálu bývalého Nákladového nádraží Žižkov bylo nalezeno tělo mrtvého muže. Policisté předběžně kalkulují s tím, že šlo o násilnou smrt. Dokonce už i zadrželi podezřelého. (22. listopad 2023)  - David Malík
Video se připravuje ...

Pepi53 ( 25. listopadu 2023 08:38 )

Ukázkový vzorek černo­kabát­níka­.Teprve nyní z něj bude ten správný uctívač smýšlených a iluzorních bytostí.Bude z něj svatý eunuch.Nyní bude jen vzpomínat koho kdy ojel.

stoura ( 25. listopadu 2023 05:17 )

To musel být panečku šleh když nechápe proč je ve špitále.

picoda ( 24. listopadu 2023 23:05 )

👍 👍

krapotkin ( 24. listopadu 2023 20:11 )

Taky nechápu, proč je v nemocnici, když už má být u svého šéfa v pekle.

Bleskoska ( 24. listopadu 2023 19:39 )

Je to tak. Pes by lidské maso nesežral, i když nacisti psy poštvávali na lidi, to je ale jiná věc. Divím se, že nikdo dosud nevznesl tuto námitku, až vy teď.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání