Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stav faráře z jižních Čech se zhoršuje: Přestal hýbat polovinou těla a mluvit! Rázný krok lékařů

Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!
Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!  (Autor: Profimedia.cz, Blesk)
Autor: VaB - 
23. listopadu 2023
05:00

Stav faráře z jižních Čech, kterého před několika dny našli v jeho rodinném domě s uříznutým penisem, se začal zhoršovat. Lékaři ho museli přesunout na jiné oddělení, uspat a napojit na plicní ventilaci. Nešlo tedy o náhlé upadnutí do bezvědomí. Podle zdroje Blesku nemohl hýbat polovinou těla a pořádně ani mluvit.

Uznávaného faráře z malé obce v jižních Čechách objevila minulý týden záchranná služba s policisty a hasiči v jeho rodinném domě. Okolí se o něj začalo strachovat, v domě ležel na zemi s uříznutým penisem. Ten se ale nenašel, uvnitř s ním byl ještě jeho pes.

Jak se mu jeho zranění stalo, se zatím neví. 61letý muž ale skončil v českobudějovické nemocnici, kde ho po několika dnech od přijetí museli dát do umělého spánku a zaintubovat. Jeho stav se podle zdroje Blesku začal náhle zhoršovat, nejprve přestal hýbat jednou částí těla a začal špatně mluvit. Lékaři se následně rozhodli, že muže přesunou na Anesteziologicko-resuscitační oddělení (ARO), kde ho následně uspali a napojili na umělou plicní ventilaci.

Co se přesně s farářem děje, lékaři zatím netuší. „Vypadá to na nějaký virový původ, zatím není v ohrožení života, ale to se může změnit,“ popsal Blesku další zdroj. Muž pravděpodobně trpí zánětem mozku.

Dobývání se skrze dveře

Záchranná služba společně s hasiči a policií do obce vyrazila ve středu večer. Předcházela tomu obava lidí, že by se faráři něco mohlo stát. Nedorazil totiž na smluvenou schůzku a neozýval se. Hasiči se museli dobývat skrze troje dveře, v rodinném domě objevili na zemi ležícího 61letého věřícího s uříznutým penisem. Kolem něj pak pobíhal ještě jeho pes.

Video  Z Hlávkova mostu skočil do Vltavy polonahý muž, kterého si všiml muž bez domova. Jeho přičiněním se podařilo zkontaktovat policisty, kteří vyčerpaného tonoucího dostali z vody a předali záchranářům. (14. listopad 2023)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

verka1 ( 23. listopadu 2023 14:58 )

Proč by to asi dělal? Psychicky nemocný.

mazd ( 23. listopadu 2023 13:06 )

Chudák i kdyby se z toho dostal, ve své farnosti už jistě nezůstane. Odkud byl?

krapotkin ( 23. listopadu 2023 11:27 )

Koho pánbůh miluje, toho s křížkem navštěvuje. Třeba bude o jednoho flaďáka míň.

hahans ( 23. listopadu 2023 09:44 )

Byl zfetovaný nebo někdo vyřešil jeho kriminální problémy ?

verka1 ( 23. listopadu 2023 06:58 )

Je chlap a nevěděl co má dělat a tak uřízl a zahodil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání