Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Oleg zneužil kamarádovy dcery: Otec donutil pedofila vykopat si hrob! Přišlo překvapivé rozhodnutí soudu

Autor: pma, inf - 
23. listopadu 2023
05:50

Když před časem našel Rus Vjačeslav Matrosov (35) v telefonu svého kamaráda Olega Sviridova (†32) fotografie a videa toho, jak pohlavně zneužívá jeho dcery, vzal rychle spravedlnost do svých rukou. Zrůdnému příteli dal na výběr - buď se Oleg udá na policii, nebo si vykope vlastní hrob. Pedofil zvolil druhou variantu. Vjačeslav byl odsouzen k 18 měsícům vězení za to, že Olega zabil. Po veřejné výzvě byl ale Vjačeslav po šesti měsících předčasně propuštěn. 

Rusové Vjačeslav Matrosov (35) a o tři roky mladší Oleg Sviridov z obce Vintaj  v Samarské oblasti byli přáteli dlouhé roky. Oleg byl dokonce kmotrem pro kamarádovy dcery, které také často hlídal. Jednoho večera roku 2021 se muži společně opili a Oleg usnul. Vjačeslav chtěl v jeho telefonu cosi vyhledat. To, co však uviděl na obrazovce, už asi nikdy z mysli nevymaže. 

Nikdo netušil, co se děje za zavřenými dveřmi

„Olegu, to stačí, už to dál nevydržím. Chci jít domů,“ plakala na videu starší z Vjačeslavových dcer, kterou muž sexuálně zneužíval. 

Nikdo z vesnice nechtěl věřit tomu, jaké monstrum Oleg ve skutečnosti pod maskou hodného kmotra a kamaráda byl. Oleg přítelovy dcery hlídal opakovaně a nikdo netušil, co se za zavřenými dveřmi u Matrosových dělo za hrůzy. „Když ty dívky hlídal, vracel se pak domů v dobré náladě. Určitě musel být opilý,“ snažila se pochopit synovo jednání jeho matka. 

Vjačeslav vzal spravedlnost rychle do svých rukou. Bývalému příteli dal v lese za vesnicí na výběr - buď se Oleg přihlásí a přizná na policii, nebo si vykope vlastní hrob a zemře. Oleg se rozhodl pro druhou variantu. Během hloubení jámy na otce zneužívaných děvčat zaútočil nožem, Vjačeslav se ale bránil a nůž obrátil proti bývalému příteli, který na místě zemřel. Olegovo tělo nakonec otec nechal v mělkém hrobě a zakryl hlínou. Po krátké době jej na místě objevila policie a Vjačeslav byl odsouzen na 18 měsíců za navádění k sebevraždě.

Konečně doma

Po Vjačeslavově uvěznění se místní rozhodnutí soudu vzepřeli a podepisovali petice, aby byl otec zneužitých dcer propuštěn. „Není to vrah, chránil svoji dceru a naše děti,“ nechala se slyšet jedna z obyvatelek vesnice. 

A hlasitý odpor obyvatel vesnice se vyplatil. Po šesti měsících byl Vjačeslav propuštěn na svobodu a mohl se setkat se svými dcerami a manželkou. „Konečně jsem doma. Moc vám miluji, holky,“ prohlásil dojatý Rus po návratu z vězení. 

Video  Instacrime Podcast - Vladimír Bayer 
Video se připravuje ...

Vjačeslav si pro bývalého kamaráda připravil drsnou mstu. Vjačeslav si pro bývalého kamaráda připravil drsnou mstu. | Profimedia

Moly28 ( 24. listopadu 2023 21:21 )

U nich je to normální. Kdyby měl dcery ten druhej, tak mu je bude znásilňovat ten první. Všichni jedna pakáž ti z bývalé SSSR.

Josef Král ( 24. listopadu 2023 04:11 )

No také na tom nejsi nejlépe co je za slovo" sou" nechybí to tam "j" ?

RASPUTIN ( 23. listopadu 2023 20:14 )

Je to protipól západní demokracie. Tam by šel pedofil před soud a byl by odsouzen za nevyvážené rasistické chování, protože obě děvčata byla bílá 😕

hafblaf ( 23. listopadu 2023 12:56 )

Sice to již nepomůže, ale je to nejlepší řešení.

lebe ( 23. listopadu 2023 07:12 )

články blesku píšou samý ***amoti když sou za to placený tak by mohli umět aspoň psát to už musí bejt aby byl článek bez chyb nebo neumí ani číst že si to po sobě neumí přečíst 👎 👎 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání