Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Agresivní žena znechutila hosty v ústeckém Rock Café: Zkoušela ochutnat lidskou krev?!

Agresivní žena napadla strážníka.
Agresivní žena napadla strážníka.  (Autor: MP Ústí n. Labem, Blesk)
Autor: VaB - 
3. ledna 2020
14:19

Opilou agresivní ženu musela krotit dvojice strážníků v Ústí nad Labem jen několik dní po tom Štědrém. Velmi vulgární žena, která nadýchala téměř dvě a půl promile, dokonce jednoho ze strážníků pokousala!

Osmadvacátého prosince vyjížděla dvojice strážníků Městské policie v Ústí nad Labem do provozovny Rock Café. Lidé volali na linku 156 s tím, že je uvnitř baru obtěžuje žena, která je pod vlivem návykových látek. 

Hlídka na místo vyjela a na místě našla ženu, která pokřikovala na hosty. Vše kořenila vulgaritami. Hlídka vyzvala ženu, aby opustila provozovnu a prokázala svou totožnost. To ale odmítla a začala strážníkům nadávat. Na řadu tak přišli donucovací prostředky a pouta. Během zákroku stihla žena jednoho ze strážníků pokousat.

„Při kontrole na přítomnost alkoholu v dechu strážníci u zmiňované naměřili 2,27 promile alkoholu. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření pro podezření z trestného činu napadení úřední osoby,“ uvedl mluvčí městské policie Jan Novotný. 

Citronel ( 3. ledna 2020 15:08 )

Už by měla přijít doba,kdy dát ženě pěstí bude úplně normální.Řekl bych,že už nastala doba,kdy jsou ženy agresivnější jak muži,proto by se tak s nimi mělo jedna

Evka4 ( 3. ledna 2020 14:31 )

Tu by vyléčila gumoléčba. Škoda, že se od toho po revoluci upustilo .Takhle tato čúza zaměstná hafo lidí, popíše se stoh papírů a bude to k ničemu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání