Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Těhotná vražedkyně Janáková se po útěku na dlouho neskryla: Tahle si teď žije!

Aktualizováno -
28. srpna 2019
09:35
Autor: rc - 
27. srpna 2019
22:35

Petra Janáková (29), která byla odsouzena z vraždy sběratele mincí a z plánování dalších vražd, změnila adresu. Janáková, která bude co nevidět rodit, se podle informací tn.cz přestěhovala z Jilemnice do Vrchlabí!

Ve vězení měla strávit v kuse 28 let, ovšem nakonec se díky díře v zákonech dostala z vězení dřív. Petra Janáková, která byla odsouzena za vraždu pražského sběratele mincí, totiž otěhotněla za mřížemi!

Právě to pro ni znamenalo propustku z vězení. Podle českých zákonů má zůstat na svobodě do jednoho roku dítěte, což je do září roku 2020. „Propustili jsme ji bez jakýchkoli omezení, protože jsme podle zákona nemohli jinak,“ řekla Blesku mluvčí Krajského soudu v Ostravě Klára Krystynová.

Kroky Janákové po propuštění z vězení vedly do Jilemnice. „To, že se vrátila do města, všechny hodně vyděsilo. V tom domě proti ní podepisovali petici,“ řekla pro Blesk jedna z prodavaček na jilemnickém náměstí. Nájemníci si dokonce stěžovali majiteli domu.

„Říkáme mu, že tady s námi nemůže být, ale prý tady nebydlí. Není to pravda, její máma nám to přiznala,“ uvedla jedna z nájemnic. Z Jilemnice Janáková náhle zmizela. „Musím teď řešit věci ohledně svého bydlení,“ napsala redakci. Podle informací tn.cz našla nakonec útočiště ve Vrchlabí, kde ji vyfotografovali v tamním supermarketu.

S adresou změnila dokonce i účes. Z černovlásky se stala blondýna. „Slyšel jsem, že tady má bývalého manžela se synem,“ uvedl jeden z místních pro tn.cz. „Mám pocit, že jsem ji viděl tady v zahradě,“ doplnil jeden z obyvatel domu, kde má Janáková přebývat. „Byla na koupališti, s dítětem, nějakým malým klukem,“ řekl další obyvatel.

 

mediand ( 1. září 2019 18:05 )

To jí jako nikdo nemůže oddělat? Co je to za lidi, že kolem ní jen tak v klidu chodí?

ANO_nam_bude_lip ( 28. srpna 2019 23:09 )

Jestli Janoušek někde zdechne nebo jestli mu pozlatěj bicykl mi žíly netrhá, ale kulka do týla od Janákové někomu z mých blízkých ano.

jonaska ( 28. srpna 2019 16:47 )

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/do­maci/­clanek­/poli­cejni-dron-s-termokamerou-v-akci-v-brdech-odhalil-dva-pary-pod-stanem-40294605

Za šukačku jim hrozí 5000 pokuty. Janáková si to dala v klidu v lochu a nikdo vražedkyni nesleduje, bylo by to proti jejím lidským právům. To jsou paradoxy

verka1 ( 28. srpna 2019 16:01 )

Měli veřejně ukázat co Janoušek dělal, zápisník od sledovatelu. Beztak má do příštího roku odklad a nový posudek není zdravotně způsobilý k výkonu.

ANO_nam_bude_lip ( 28. srpna 2019 15:15 )

Janouška sledovali, jak jezdí na kole, ale pražedkyně si může dělat co se jí zlíbí. Třeba znova vraždit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání