Pátá návštěva soudu v tomto týdnu byla pro Terezu tou nejvíc zdrcující. Češka obviněná z pašování heroinu se totiž dozvěděla, že pákistánský soudce letos nestihne vynést rozsudek, a ona tak bude muset strávit Vánoce ve vězení! „Modlím se za vánoční zázrak. Pokud budu ,slavit' v base, budou to ty nejhorší Vánoce v mém životě,“ napsala v úterý Blesku.

Modlení bylo ale bohužel zbytečné. Vrchní soud stále nerozhodl, jestli vyhoví žádosti státního zástupce a rozšíří seznam obviněných v případu, takže rozhodnutí o Terezině osudu nepadne ani v sobotu. Zprávu sympatická Češka přijala jen velmi těžko.

„Jsem smutná. Na Štědrý den budu jenom brečet a spát,“ sdělila novináři Aršádovi Alí z Dunya News, pákistánskému zdroji Blesku. Tereza si navíc na verdikt bude muset počkat přinejmenším ještě tři týdny, soud má v Pákistánu totiž od 23. prosince do 9. ledna volno.

V pátek přišla Tereza k soudu opět v teplákové soupravě od Armaniho, vypadá to, že si tento kus oblečení velice oblíbila. 

Pákistánští celníci zadrželi Terezu 10. ledna na letišti v Láhauru, když chtěla odletět ze země s devíti kilogramy heroinu v kufru. Obviněná Češka od začátku celé kauzy tvrdí, že o droze v zavazadle nevěděla.

Fotogalerie
82 fotografií