Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza pozdravila čtenáře Blesku! Soudce však neměl pochopení pro její potřeby!

Autor: dce - 
19. prosince 2018
18:12

Terezu čekalo u středečního soudu další zklamání – z vězení se vypravila na další jednání zbytečně. Státní zástupce si vyžádal pouze kopii jejích odpovědí na otázky od soudce a čas na jejich přečtení. Rozsudek se tak opět odsunul...

Už jen pár stání dělí Terezu H. (22) od rozsudku – v Pákistánu ji totiž celníci letos v lednu zadrželi s devíti kily heroinu v kufru. Už rok tak několikrát týdně dochází k soudu na zdánlivě nekonečný řetězec stání.

Nejinak tomu bylo i ve středu, kdy přišla takříkajíc zbytečně – státní zástupce si pouze převzal kopii jejích odpovědí na závěrečné otázky od soudce a zároveň si vyžádal čas na jejich prostudování.

Soud byl tak opět bez posunu odročen, a to na 20. prosince. V plánu je ještě závěrečná řeč a pak konečně rozsudek – dočká se Tereza verdiktu ještě do konce roku? Jestli snila o tom, že Vánoce už možná stráví doma, čeká ji nejspíš veliké rozčarování!

Terezu zadrželi na letišti v Láhauru celníci poté, co prošla již dvěma kontrolami. Při té třetí u ní v kufru ale našli devět kilogramů heroinu. Tereza od počátku tvrdí, že je nevinná, že o drogách v zavazadle nevěděla. Zda jí to soudce uvěří, je ve hvězdách. Realisticky jí hrozí i více než deset let v místním vězení. Pákistánský občan by v podobném případě mohl dostat i trest smrti.

Stanley1000 ( 23. prosince 2018 07:08 )

Tak, někteří jí palce drží. Tak za prvé, je zřejmé, že mluví pravdu a o Heráku nevěděla. K pašování se z absolutní většiny uchylují lidé, co jsou na tom zle finančně, mají exekuce, či podobné radost, nebo si chtějí vydělat na rozjetí podnikání. TH nespadá ani do jedné z těchto kategorií. Tělem si vydělávala hodně peněz, riskovat kvůli nějakým 80 000,- za jeden výlet nmoho let v base, to nedává smysl. A na tu její "kámošku" Simonu si nikdo nevzpomene. Simona si při poslední návštěvě pře Tereziným zatčením měla přijít na 200 000,- za jedno "focení" a Tereza jenom 80 000,-? To už vůbec nedává smysl v tom, že TH byla vědomou pašeračkou tvrdých drog. A pokud jde o to věčně propírané zničení životů. Už mě to unavuje. Do drog se, sice dá spadnout snadno, ale chce to dost vlastní vůle nechat si něco šlehnout do žíly. To není, jak vykouřit si jointa. A Herák kouřit? Pokud vím, páchne to jako spálené paznehty. To už musím opravdu chtít. Tudíž je to moje blbost, jestli k tomu svolím. A také každé zvislosti se dá zbavit. Závislosti na nikotinu se dá zbavit snadno svépomocí a na Heroinu s pomocí detoxu také. Je to jen a jen otázka priorit. Ale ono je asi snazší omílat pořád jedno a totéž notovat si s většinou, než zapojit to, co nám vyplňuje lebku. Někomu viditelně zbytečně.

Emma33 ( 19. prosince 2018 22:43 )

Ja ji teda palce nedrzim. Naopak preji co nejdelsi trest

beda88 ( 19. prosince 2018 21:34 )

co to meleš? nikdo ze čtenářů Blesku ti nedrží palce. jsi normální??? ona tam náhodou nebo z nešťastné shody okolností nikoho nezranila, ale vědomě tam pašoval 9kg heráku. takže spáchala vědomě trestný čin a za to ji máme litovat? kolik za něj dostala peněz a kolikrát už tam byla, aha? těch nešťastných lidí co mohla zničit tě nezajímá?

villon ( 19. prosince 2018 21:25 )

Ona nečte diskuze, že nás zdravý? Já bych teda byl zhnusený smíšlením Čechů o sobě být tou pašeračkou.

sukin-sa-vracia ( 19. prosince 2018 21:22 )

Terezko taky tě zdravím. Všichni čtenáři Blesku ti drží palečky aby to pro tebe dobře dopadlo a mohla jsi příští Vánoce trávit v Česku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání