Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tereza odpočítává poslední dny: Zásadní změna a pak dopis klíčového svědka

Autor: shp - 
20. prosince 2018
17:30

Pryč jsou šátek a muslimské šaty. Češka Tereza H. (22), která je obviněná z pašování 9 kilogramů heroinu, dorazila k pákistánskému soudu v teplákové soupravě od Armaniho. Tu jí koupil podle všeho její právník.

Teplákovka nepatří zrovna k luxusnímu oblečení, tahle ale není jen tak ledajaká. Na prsou září velký nápis Armani, který dává tušit, že se Terezin právník musel pořádně plácnout přes kapsu. Tereza ve čtvrtek dorazila k soudu v dobré náladě. Věří totiž, že se již brzy dočká rozsudku.

O tom, kdy bude vynesen, rozhodně soudce již teď v pátek. Buďto ho vyřkne v sobotu, nebo až v příštím roce. Pákistánský soud má totiž od 24. prosince do 1. ledna naplánované prázdniny. Tereza se modlí za to, aby to bylo ještě letos. Představa, že by slavila Vánoce ve vězení, ji děsí.

Modlím se za vánoční zázrak. Pokud budu ,slavit' v base, budou to ty nejhorší Vánoce v mém životě,“ napsala již před časem Blesk.cz. Na Češce je vidět, že si téměř roční vazba vybírá svou daň. „Vězení není prostředí, kde by byl člověk šťastný,“ přiznala Tereza s tím, že to ale dosud zvládala.

Soud nyní dostal konečně odpovědi na otázky, které položil Shoaibovi alias Sunnymu – muži, který má být zapojen do aktivit drogového gangu, s nímž se Tereza měla zaplést. V písemném vyjádření Shoaib popřel, že by se kdy s Terezou setkal, nebo s ní jakkoliv komunikoval.

V tomto případě neexistuje žádný svědek, který by mě viděl mluvit s Terezou nebo jakoukoliv jinou cizinkou v Pákistánu,“ tvrdí Shoaib. Uvedl také, že v případu nebude svědčit. Tereza byla s 9 kilogramy tvrdé drogy chycena na letišti v Láhauru již letos v lednu. Pokud bude usvědčena z pašeráctví, bude ji pravděpodobně čekat mnohaletý trest vězení.  

beztedoprdele ( 21. prosince 2018 13:20 )

Ty blbko,to se v kriminálu dávají zdarma značkové teplakovky? Ty roztáhneš nohy kdekoliv,jen aby jsi z toho měla prospěch,ale máš to marné, dovolená za mřížemi se protáhne na několik let,tak si to tam užívej

asijo ( 21. prosince 2018 05:27 )

První vánoce bude mít za sebou,doufejme,že si je aspoň 10x užije v kriminále.

Ukecanalama ( 20. prosince 2018 21:10 )

Jestli světice Tereza nebude sedět, existují v Pákistánu horší soudy, než u nás Sama i v předchozí výpovědi řekla, že si myslela, že “pašuje něco, z čeho se drogy vyrábí” a teď to svádí na výměnu zavazadel? Už když ji vyhrožovali a nutili, aby pašovala, nemusela se tam opakovaně vracet. Ale peníze nesmrdí, že? Jen ať si to tam kua odsedí!

Ukecanalama ( 20. prosince 2018 21:04 )

Tak tady někdo lže a vše se zdá být podplacené. Tereza v lednu Shoaiba sama napráskala a on v té době i vypovídal: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/520507/to-je-muz-ktereho-tereza-praskla-je-napojeny-na-tari ka.html

kombucha ( 20. prosince 2018 19:31 )

at se na to dívám tak či tak, je mi ta krasavice úplně u pedele.když jí pustí vééélká chyba ale doufám,že nejsme v ČR a bude právem odsouzená.pokud soud uvěří,jejímu hereckýmu výkonu,soudu vina...A pokud tedy vyleze ven,tak do půl roku se oklepe a bude pokračovat,když ne v pašování drog, tak v roztahování nožek do V,pač z čeho by pak žila,no nééé,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání