Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza obviněná z pašování: Do Pákistánu jsem jela studovat islám!

Autor: shp - 
22. prosince 2018
10:09

Jde o změnu strategie u soudu? Češka Tereza H. (22) obviněná z pašování 9 kilogramů heroinu, prý přijela do Pákistánu, aby v muslimské zemi studovala islám. To jsou tedy novinky.

S nečekanou zprávou přišel web Daily Pakistan. Podle něj Tereza u soudu prohlásila, že do země přijela kvůli tomu, aby mohla studovat islám. To je hodně překvapivé tvrzení.

Je možné, že šlo o novou taktiku Terezina právníka. Češka se totiž modlila, aby nezůstala na Vánoce v pákistánském vězení. Její prosby však nebyly vyslyšeny. Soudce rozhodl, že nad Češkou vyřkne rozsudek až v příštím roce.

Jsem smutná. Na Štědrý den budu jenom brečet a spát,“ řekla Tereza Dunya News. Češka je obviněná z pašování 9 kilogramů tvrdých drog. Za to jí hrozí až výjimečný trest. V base může skončit na doživotí.

S drogami byla zadržena na pákistánském letišti v lednu. Od té doby je umístěna ve vazební věznici. Nyní je už jasné, že v ní bude minimálně rok. Tereza přitom tvrdí, že o drogách ve svém kufru nevěděla…

Ukecanalama ( 26. prosince 2018 20:24 )

Třeba, až JEDNOU bude hledat práci, bude moci říct: mám ZŠ a znalost islámu. Taky nedokončenou SŠ a praxi v pašování a šlapání. Se o ni poperou

salto ( 23. prosince 2018 18:48 )

Já jí věřím a taky že už měla objednanou obřízku

ivuska1 ( 23. prosince 2018 05:09 )

Studovat islam ???!!!! Co to mele ??? Ona si myslela, ze na vanoce bude doma. Pasuje drogy a mysli si, ze ji pusti z basy.

sukin-sa-vracia ( 22. prosince 2018 17:17 )

Co jsi proved ty ksindle?

hennessy7 ( 22. prosince 2018 15:53 )

Studovat islám? Výborně, hned příští destinace by mohlo být třeba Maroko. Tam pozná islám taky dost zblízka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání