Mordparta je kriminální seriál TV Prima. Odvysílané díly Mordparty jsou ke zhlédnutí online. V hlavních rolích se objevili Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek či Markéta Plánková.

Mordparta je původní osmidílný detektivní seriál FTV Prima. První díl Nevěsta měl premiéru 28. srpna 2016. Příběh vypráví o oddělení obecné kriminality úřadu justiční a kriminální policie v krajském městě, které pátrá po vrahovi. Seriál je unikátním společným projektem Blesku a FTV Prima.

Souboj - Mordparta vs. Doktor Martin

Premiérový díl Mordparty svedl divácký souboj v neděli 28. srpna s pilotním dílem druhé řady oblíbeného seriálu Doktor Martin na ČT 1. První díl seriálu Mordparta vidělo chválihodných 993 tisíc diváků, Doktor Martin však konkurenci převálcoval. Seriál s Miroslavem Donutilem v hlavní roli sledovalo 1,139 milionu diváků.

Mordparta - online ke zhlédnutí ZDE

Seriál Mordparda je dalším novým seriálem FTV Prima v roce 2016. Diváckou přízeň se televize snažila získat seriály V.I.P. Vraždy či Ohnivý kuře. Mordparta běží na FTV Prima každý nedělní večer. Herečka Markéta Plánková se kvůli roli musela ostříhat a přejít z blond za zrzku.

Mordparta - herci a postavy

Jiří Bartoška - vyšetřovatel Kolumný
Vojtěch Kotek - vyšetřovatel Kája
Markéta Plánková - vyšetřovatelka Naďa
Pavel Batěk - vyšetřovatel Pavel
Jiří Bábek - šéf oddělení Milan

Mordparta - zajímavosti a nejnovější info

Fotogalerie
43 fotografií

 

Seriály na Blesk.cz

Nevíte, kde najít titulky k nejnovějším seriálům. Nejste si jistí jmény herců jednotlivých postav? Všechny informace, který by o oblíbených seriálech měl znát každý fanoušek najdete zde.

13 důvodů proč * Teorie velkého třesku * Hra o trůny

Jak jsem poznal vaší matku * Temný kraj * Labyrint 2

Kosmo * Doktor Martin 2 * Cirkus Bukowsky * Rapl

Mordparta * Sanitka * Sanitka 2 * Ohnivý kuře

Drazí sousedé * Přístav * Cesty domů * Vyprávěj

Ulice * Zločin v Polné * Ordinace v růžové zahradě

Vinaři * V.I.P. vraždy * Na vodě * Případy 1. oddělení

Arrow