V.I.P. vraždy je nový detektivní seriál Prima TV, jehož premiéru televize naplánovala na 7. únor 2016. Odvysílané díly budou k dispozici online. V epizodách se objeví známí herci jako např. Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Tomáš Měcháček, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Jana Stryková či Soňa Norisová. 

Patnáct případů vražd zavádí mladého kriminalistu Tomáše Berana (Patrik Děrgel) a zvídavou spisovatelku Klaudii Wolfovou (Soňa Norisová) pátrat do zdánlivě nablýskaného prostředí VIP prominentů, ve kterém není nouze jak o oběti tak o vrahy. Úspěšná autorka krimi románů si u policie sbírá materiály na svou novou knihu a u toho se nesmírně ráda plete do vyšetřování v terénu a nabízí své bláznivé teorie z pohledu spisovatelky. Na starost ji dostane nejmladší z týmu kriminalistů vrchní komisař oddělení vražd detektiv Beran, který jen marně doufá, že se jí co nejdřív zbaví, protože má svých problémů dost a hrozí mu vyhazov.

V.I.P. vraždy - online ke zhlédnutí seriál ZDE

Premiéra primáckého detektivního seriálu V.I.P. vraždy byla naplánována na neděli 7. února 2016. Natočil ji režisér Jaroslav Fuit. První řada se natáčela celé léto 2015. Seriál V.I.P. vraždy chce konkurovat podobným úspěšným detektivním a kriminálním seriálům. Třeba se dočkáme něčeho lepšího, než je novácká kriminálka Policie Modrava nebo oblíbený seriál veřejnoprávní ČT Případy 1. oddělení.

V.I.P. vraždy - herci a postavy

Patrik Děrgel - Kpt. Tomáš Beran
Soňa Norisová - Klaudie Wolfová
Jiří Dvořák - Major JUDr. Jan Sochor
Jan Révai - Ivan Janda
Jana Stryková - Kpt. Viki Hrubešová
Miroslav Vladyka - Kpt. Čenda Čapek
Tomáš Měcháček - Leoš Wolf

V.I.P. vraždy - video, rozhovor

Video
Video se připravuje ...

Sexy Slovenka Norisová: Kvůli krimi seriálu jsem se musela učit česky Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
6 fotografií

Seriály na Blesk.cz

Nevíte, kde najít titulky k nejnovějším seriálům. Nejste si jistí jmény herců jednotlivých postav? Všechny informace, který by o oblíbených seriálech měl znát každý fanoušek najdete zde.

13 důvodů proč * Teorie velkého třesku * Hra o trůny

Jak jsem poznal vaší matku * Temný kraj * Labyrint 2

Kosmo * Doktor Martin 2 * Cirkus Bukowsky * Rapl

Mordparta * Sanitka * Sanitka 2 * Ohnivý kuře

Drazí sousedé * Přístav * Cesty domů * Vyprávěj

Ulice * Zločin v Polné * Ordinace v růžové zahradě

Vinaři * V.I.P. vraždy * Na vodě * Případy 1. oddělení

Arrow