Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhada těl na Boleslavsku: Vrazi vozili oběti postupně z baru na pole

Autor: ljš, jad - 
29. dubna 2016
11:08

Žádná hádka nebo rvačka! Těla mrtvého a zraněného muže vrazi na cestu u Bukovna na Mladoboleslavsku dovezli z baru, poblíž kterého obě oběti postupně nožem napadli. Policie v pátek navíc na Slovensku dopadla druhého podezřelého.

Policisté v pátek ráno na Slovensku zadrželi dalšího podezřelého z nedělní vraždy a pokusu o vraždu dvou mužů u Bukovna na Mladoboleslavsku. První podezřelý byl dopaden už v úterý v Česku a nyní je ve vazbě.

Útok se odehrál v noci ze soboty na neděli. „Bylo zjištěno, že k útoku na oba poškozené nedošlo současně, ale postupně během inkriminovaného večera,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek. Podle informací Blesk.cz byli oba muži pobodáni u mladoboleslavského baru, a to zřejmě kvůli penězům.

Dva ležící muže našla v neděli odpoledne mezi obcemi Bukovno a Vinec žena, která si šla zaběhat. U mrtvého, osmačtyřicetiletého muže, pitva prokázala, že zemřel násilnou smrtí. Na těle měl bodnořezná a další poranění. Vážně zraněný, čtyřiašedesátiletý muž, je s podobným typem poranění ve střešovické nemocnici v Praze. Ten měl velké štěstí, vrazi si o něm totiž mysleli, že je mrtvý, on ale zázrakem přežil.

Pro zadržení čtyřiatřicetiletého muže, který ihned po činu opustil území České republiky, potřebovali slovenští policisté evropský zatýkací rozkaz a museli počkat na jeho vydání, i když místo výskytu podezřelého znali. Proto o něm policisté dodneška neposkytovali žádné informace. Podezřelým hrozí až výjimečný trest.

Vydání muže ze Slovenska do České republiky může podle Vinčálka trvat řádově týdny, nyní pokračují výslechy a další vyšetřování.

Video Na Boleslavsku našli jednoho mrtvého a jednoho zraněného muže. - Aktu.cz
Video se připravuje ...

deltae ( 1. května 2016 17:21 )

Ten mrtvy bol jediny Slovak, ktory tam bol.

naidka ( 29. dubna 2016 17:42 )

Podle plesko-titulku to vypadá, jako by jich odvezli aspoň dvacet.

jiIji ( 29. dubna 2016 16:50 )

..krakonos500 ( 29. dubna 2016 14:51 )

Za vlády ČSSD a prezidenta (ex)komunisty se to dalo čekat.

ejvm1712 ( 29. dubna 2016 14:43 )

Člověk by blil,co se to děje!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání