Ohnivý kuře je český seriál komerční TV Prima. Odvysílané díly seriálu Ohnivý kuře jsou k dispozici online. V seriálu se objevili známí herci, jako Jan Dolanský, Jakub Prachař, Kristýna Leichtová či Michal Suchánek.

Ohnivý kuře je seriál vysílaný televizí Prima z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka.

Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery.

Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry (Kristýna Leichtová) a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel.

Ohnivý kuře - online ke zhlédnutí seriál ZDE

Seriál Ohnivý kuře odstartoval 7. 3. 2016 a vysílá se dvakrát týdně (pondělí a středa). Po V.I.P. vraždách je Ohnivý kuře druhým novým seriálem TV Prima v tomto roce. Jeho hlavním konkurentem je seriál TV Nova Drazí sousedé.

Ohnivý kuře - herci a postavy

Jakub Prachař - Mike (Michal Beneš)
Jan Dolanský - Burák (Jan Bureš)
Kristýna Leichtová - Klára Tréblová
Lucie Polišenská - Veronika Jíšová
Petr Štěpánek - Karel Trébl
Josef Polášek - Leoš Trébl
David Gránský - Leoš Trébl ml.
Michal Suchánek - Jarda Slepička

Ohnivý kuře - video iPrima

Video
Video se připravuje ...

Ohnivý kuře: Leichtová se svléká, Prachař taky! Bude sex? FTV Prima

Ohnivý kuře - zajímavosti a nejnovější info

 

 

Seriály na Blesk.cz

Nevíte, kde najít titulky k nejnovějším seriálům. Nejste si jistí jmény herců jednotlivých postav? Všechny informace, který by o oblíbených seriálech měl znát každý fanoušek najdete zde.

13 důvodů proč * Teorie velkého třesku * Hra o trůny

Jak jsem poznal vaší matku * Temný kraj * Labyrint 2

Kosmo * Doktor Martin 2 * Cirkus Bukowsky * Rapl

Mordparta * Sanitka * Sanitka 2 * Ohnivý kuře

Drazí sousedé * Přístav * Cesty domů * Vyprávěj

Ulice * Zločin v Polné * Ordinace v růžové zahradě

Vinaři * V.I.P. vraždy * Na vodě * Případy 1. oddělení

Arrow