Revoluci v cestování se chystá provést evropská letecká společnost Lufthansa. Společnost se pustila do nového projektu s názvem Lufthansa Allegris. Cestující, kteří si zakoupí první třídu, se už nebudou muset tísnit s ostatními, ale budou si užívat nebývalého luxusu! 

Společnost se rozhodla rozdělit první třídu do několika oddělených kabin. Každá kabina disponuje metr širokými sedačkami, má šatní skříně, jídelní stoly, vlastní vytápěcí systém, posuvné dveře a dvoulůžkové postele. To však není vše! Během cesty, která u dálkových letů trvá několik dlouhých hodin, si cestující užijí opravdové hody. Budou si moci vybírat z jídelního menu, kde budou v nabídce samé delikatesy.

Předpokládá se, že cestující si budou moci objednávat letenky v nové první třídě do roku 2025. Renovací nicméně projde i business class, kde sice cestující nebudou mít k dispozici „apartmány“, ale rozhodně si užijí více soukromí a pohodlí, než byli zvyklí. Celý projekt vyšel podle webu Metro aerolinky na necelých 60 miliard korun. Podobný luxus již nabízí letecká společnost Qatar Arlines či Etihad Airlines.

Video
Odemknout video

Zázrak v Andách. Drsný příběh, který posloužil i jako předloha pro několik knih a filmů Videohub

Fotogalerie
8 fotografií