Půvabná Margot Robbieová patří po právu mezi nejobsazovanější sexy krásky stříbrného plátna současnosti. Své fanoušky si získala jako krásná Sharon Tateová v komedii Quentina Tarantina (58) Tenkrát v Hollywoodu, jako drsná a bezskrupulózní krasobruslařka ve sportovním dramatu Já, Tonya nebo jako docela praštěná Harley Quinn ve filmových adaptacích populárních komiksů společnosti DC.

Z centra všeho dění, tedy z L.A., se však společně s manželem, producentem Tomem Ackerleym (31), hodlá stáhnout na okraj Kalifornie, do obytného komplexu na Venice Beach. Nemá proto patrně důvod platit několik nemovitostí… Ostatně další budovu, která jí říkala „paní“, tedy bungalov v losangeleské čtvrti Hollywood Hills, dala na trh v prosinci loňského roku. Žádala za něj tehdy 1,175 milionu dolarů, tedy 24,4 milionu korun.

Nyní dala Margot do prodeje dům na Hancock Parku. Ten prý obývala ještě předtím, než v roce 2016 řekla své „ano“ sympatickému producentovi, jehož jméno letos zaznělo mezi oscarovými nominacemi v souvislosti s filmem Nadějná mladá žena. Na tom se totiž Ackerley spolupodílel.

Za půvabné bílé stavení s bazénem, s vestavěnou vířivkou a s velkým zahradním posezením si australská herečka, která se poprvé výrazněji zapsala do mysli diváků ve snímku Vlk z Wall Street, kde sváděla Leonarda DiCapria (46) svýma nekonečně dlouhýma nohama, řekla o částku 3,5 milionu dolarů, což činí 73 milionů korun. Přestože na první pohled nevypadá tahle dvoupodlažní vilka nijak zvlášť hollywoodsky, možná je až příliš nenápadná, stavení však klame svým „obyčejným“ vzhledem. Uvnitř je totiž skutečně epesní.

VIDEO: Margot Robbieová na červeném koberci

Video
Video se připravuje ...

Margot Robbieová na červeném koberci Youtube.com

Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 6 500 čtverečních stop a nabízí téměř 3 400 čtverečních stop obytného prostoru. Jsou zde čtyři luxusně vybavené ložnice a pět mramorem obložených koupelen. Vše je světlé, bílé, s modrými doplňky - jako například kulatý gauč v obýváku. Nechybí krb, veliká kuchyně s ostrůvkem uprostřed, kolem kterého se vejde šest barových židliček, nebo pracovna.

Obligátní vinný sklípek zájemci o koupi naleznou pod schody. Na zahradě stojí zahradní domek, jenž vznikl z garáže, s grilem, barem a posezením. Na to, jak si Margot ještě donedávna pěkně bydlela, se můžete mrknout do naší galerie.

Fotogalerie
77 fotografií